svi puni dojmova

Poznati oduševljeni prvim danom u Nassfeldu!

Image

Skijanje u Nassfeldu

Foto: Instagram

Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić već su prvog dana otkrili čari najvećeg skijališta u Koruškoj

15.12.2015. u 14:15/ Vijesti.hr

Nassfeld, jedno od najboljih austrijskih skijališta za rekreativce, profesionalce i skijaše početnike na samo 260 kilometara od Zagreba, a već prvog dana oduševilo je brojne poznate Hrvate, ali i druge goste iz Hrvatske i regije koji svakodnevno pristižu upravo tu.

Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić već su prvog dana otkrili čari najvećeg skijališta u Koruškoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo skijašice, prvi puta stale smo na skije i osjećaj je nevjerojatan. Odmah na početku velika nam je čast što smo ovosezonske ambasadorice poznatog austrijskog skijališta Nassfeld. Priznajemo, pozitivna trema bila je prisutna cijelo vrijeme, a još više kada je Nes Sportswear odlučio napraviti posebna odijela samo za nas. Od samog početka rentanja opreme do prvog sata s instruktorom. Bile smo skeptične je l' zbilja moguće naučiti u 3 dana dobro skijati kako su oni i obećali, ali kako sada stvari stoje očito je itekako moguće." izjavile su Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dvojac Boudoir.

Poznati hrvatski umjetnici, Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić ovog otvaranja imat će priliku iskoristiti preko 30 žičara i preko 110km skijaških staza koje se svakog dana rade na novo.

Upravo se čita

Image
'ŠIKLJALO JE'

Potukli se muškarac (55) i dijete (16). Maloljetnik dobio udarac u glavu, pao u lokvu krvi

"Uzbuđenje me pratilo od Zagreba, priznajem. Sve mi je bilo novo. Od same činjenice da me u Nassfeldu žele do toga da sam sa svojim prijateljima zbilja tu. Martina, Morana, Miran, Igor i ja pripremali smo se mjesecima i zbilja smo sretni što smo tu, a sve je zahvaljujući Nes Sportswear-u na još većem nivou. Na skije sam stala prvi puta nakon gotovo deset godina i da nije bilo učitelja skijanja ja ne znam kako bi to preživjela prvi dan." izjavila je Diana Viljevac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi dan skijanja je prošao jako dobro. Razbijene su mi neke predrasude o skijanju. Imam osjećaj da će mi se zbog ovog puta u Nassfeld roditi čak i strast prema ovakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Ali vidjet ćemo sutra kad krenemo s trenerom na veću stazu. Uostalom tu nas je i Nes Sportswear podržao odijelima koje smo sami dizajnirali pa je sve i lakše, a i u hotelu je Falkensteiner je Wellness pa se bolovi u mišićima lakše podnose." izjavio je Igor Barberić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza mene je burna godina. Radna, prekrasna u svakom pogledu. Moja predstava "Žrtve zemljopisa" ulazi u sedmu sezonu i definitivno postaje jedna od najdugovječnijih hrvatskih predstava. Upravo takav uspjeh najbolje je bilo proslaviti s prijateljima na skijanju u Nassfeldu. Što reći, nego da sam itekako bio počašćen kada su me uz Dianu Viljevac, Martinu Čičko Karapetrić, Moranu Saračević i Igora Barberića postao ambasador za otvaranje sezone u Nassfeldu. I ja sam kao i Diana nakon gotovo deset godina stao na skije i nije mi bilo svejedno. Nikola Grbin me nasilio da "markiram" zadnjih pola sata škole pa me zajedno s Dianom Viljevac odveo na veći spust gdje sam se počeo prisjećati svega. Staze Nassfelda su naprosto božanstvene i radujem se što provodim odmor u ovom prekrasnom skijalištu" izjavio je Miran Kurspahić.

Više s weba

Pročitajte još

Image
brže starimo

Imate li lice na kojem se vide tragovi šećera? Gisele Bündchen potpuno izbjegava slatko

Više s weba