Ulje za vitkost

Pravo je vrijeme da krenete u borbu protiv celulita

Image
Foto: Thinkstock

Svake se godine u proljeće suočavamo s istim problemom - evo kako mu napokon doskočiti

20.4.2018. u 10:00/ Život i stil

Veliki neprijatelj naše linije, celulit ponovo nam stvara nelagodu te smišljamo strategiju kako ga se riješiti u što kraće vrijeme. Čak i kad odlučimo reagirati i početi s vježbanjem, bez prijeko potrebne discipline to može biti izvor novih frustracija. Kao odraz brzih dijeta, javlja se "yo-yo efekt“  koji uz celulit ostavlja i druge negativne posljedice; opuštenu kožu s neravninama te strije kao dodatni problem.

Elancyl laboratorij, stručnjaci u borbi protiv celulita još od 1971.godine,  svjesni su da je celulit teško pobijediti te da je za uspjeh potreban multidisciplinaran pristup što uključuje adekvatan program vježbanja, uravnoteženu prehranu i djelotvornu dermokozmetičku njegu. Najnovija potvrda njihove ekspertize je upravo predstavljeno Elancyl Slim Design Ulje za vitkost, inovaciju 2u1, s revolucionarnom formulom koja u dvije faze  klinički dokazano  djeluje na razgradnju celulita i smanjenje vidljivosti strija. Dvije faze znače da djelatne tvari imaju  dvostruko više mogućnosti za učinkovitije djelovanje. Upravo zato, Elancyl laboratoriji razvili su prvu patentitanu dvofaznu formulu za vitkost na bazi kofeina. 

Image
Foto:
Image

Ivana Burulic, Marija Ivić (Girly Fitness), Marija Markota Jurić

1. Vodena faza [kofein + bršljan] troši i odstranjuje lipide

Zvijezda ove formule za mršavljenje je kofein , topiv samo u vodenom mediju. Kofein pomaže eliminirati masnoće, krivce za neravnine i udubljenja na koži. Druga čuvena djelatna tvar u vodenoj fazi je bršljan. Potpomognut masažom on će potaknuti proces fiziološke detoksokacije te će pojačati čvrstoću i elasticitet kože. 

2. Uljna faza [Ulje podlanka] pomaže smanjiti vidljivost strija

Uljna faza idealna je za omekšavanje kože i aktiviranje detokosifikacije uz pomoć masaže, a sastoji se od ulja podlanka,  djelatne tvari koja je bez premca  kada se radi o njezi kože pogođenje strijama. Povećava elastičnost, fleksibilnost i podatnost  kože te na taj način pomaže smanjiti vidljivost strija.

Tekstura koja donosi revoluciju za vaša osjetila

Dvije faze djelovanja pružaju jedinstvenu formulu i pravu revoluciju za osjetila. Svjež i razbuđujući miris daje osnažujuću i revitalizirajuću notu, a zaglađujuća dvofazna tekstura stvorena je da zavede sva ženska osjetila: ugoda i senzualnost suhog ulja kombinirana s  prirodno osvježavajućim učinkom vode, pruža potpuni užitak pri primjeni. Prozračna i neljepljiva tekstura  pogodna je za masažu, a omogućuje  brzo nanošenje i oblačenje odmah nakon nanošenja.  

Image
Foto:
Image

Posebna tehnika masaže

Svaki Elancyl proizvod za njegu kože primjenjuje se uz jednostavnu tehniku masaže razvijenu u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava djelotovornost. Potiče drenažu, tonizira i stimulira mirkocirkulaciju, poboljšava izmjenu tvari  na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu.  N

akon tuširanja i sušenja kože, najprije protresite bočicu te nanesite Elancyl Slim Design Ulje za vitkost na dlan ili izravno na kritično mjesto. Pomičite vaše ruke uzduž boje strane bedara, brzim pritiskanjem s obje ruke istodobno i u ritmu. Istu tehniku koristite uzduž i poprijeko ostalih dijelova tijela pogođenih celulitom: gornji dio bedara, koljena, stražnjica i trbuh. Korištenje Elancyl Ulja za vitkost ne preporuča se trudnicama i dojiljama, a proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
OTKUD LOGIKA?

Provjerili smo zašto u istoj banci u Hrvatskoj štediša na 10.000 eura zaradi 2 eura, a u Sloveniji 100 eura?

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zdrava kosa

Pet savjeta dermatologa kako smiriti osjetljivo vlasište i poboljšati boju

Više s weba