Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim...

Predsjednica nakratko rekla 'zbogom' punđi i pustila svoje zlaćane uvojke

24.4.2015. u 18:15/ RTL

Konačno ju je zabacila! Ovako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prošetala svoj novi imidž. Punđa je konačno out, a - barem djelomično raspuštena kosa in

U tri mjeseca otkako je izabrana za predsjednicu države, Kolindu Grabar Kitarović viđamo sa strogom punđom na glavi, no proljeće je učinilo svoje. Zaželjela se predsjednica promjene, pa je malčice olabavila strogu formu i pustila zlaćane uvojke da padnu na ramena.

"Sviđa mi se, baš sam se razveselio što je to napokon napravila, vjerujem da se sad konačno bolje osjeća u svojoj fotelji", komentirao je novi imidž predsjednice Neven Ciganović, stilist. 

I na prvu možda i jest dobro. No, objektiv kamera ponekad uhvati i ono što ne treba. Frizura baš i nije postojana, očito ju je predsjednica napravila u Zagrebu, pa se na putu do Splita, gdje ju je ponosno prošetala, malo  malo „zgužvala“.

"Tko god se bavi njezinom kosom ne bi bilo na odmet nabaviti perike. Ima puno posla, ne stigne se pofrizirati pa zato nosi punđu jer je najlakše održavati. To je normalno", dodaje Ciganović.

Ovo su samo neki od naših prijedloga. Svaki dan bi predsjednica mogla izgledati drukčije, a ono najvažnije - frizura bi joj uvijek bila postojana.

Našu magazinsku emisiju 'Sve u šest' možete pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Više s weba

Pročitajte još

Image
unesite dio sebe u dizajn

Modni brand sa stavom: nabavite inovativnu majicu s pomponima!

Više s weba