Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim...

Predsjednica nakratko rekla 'zbogom' punđi i pustila svoje zlaćane uvojke

24.4.2015. u 18:15/ RTL

Konačno ju je zabacila! Ovako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prošetala svoj novi imidž. Punđa je konačno out, a - barem djelomično raspuštena kosa in

U tri mjeseca otkako je izabrana za predsjednicu države, Kolindu Grabar Kitarović viđamo sa strogom punđom na glavi, no proljeće je učinilo svoje. Zaželjela se predsjednica promjene, pa je malčice olabavila strogu formu i pustila zlaćane uvojke da padnu na ramena.

"Sviđa mi se, baš sam se razveselio što je to napokon napravila, vjerujem da se sad konačno bolje osjeća u svojoj fotelji", komentirao je novi imidž predsjednice Neven Ciganović, stilist. 

I na prvu možda i jest dobro. No, objektiv kamera ponekad uhvati i ono što ne treba. Frizura baš i nije postojana, očito ju je predsjednica napravila u Zagrebu, pa se na putu do Splita, gdje ju je ponosno prošetala, malo  malo „zgužvala“.

"Tko god se bavi njezinom kosom ne bi bilo na odmet nabaviti perike. Ima puno posla, ne stigne se pofrizirati pa zato nosi punđu jer je najlakše održavati. To je normalno", dodaje Ciganović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su samo neki od naših prijedloga. Svaki dan bi predsjednica mogla izgledati drukčije, a ono najvažnije - frizura bi joj uvijek bila postojana.

Našu magazinsku emisiju 'Sve u šest' možete pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Upravo se čita

Image
PROF. ZORIČIĆ UPOZORAVA

Droga koja kosi mlade Amerikance. Doslovno se uguše i od vrlo niskih doza: 'Kad dođe kod nas glave će se gubiti'

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pomoć iz prirode

Prirodno protiv bora: najbolja eterična ulja za sprječavanje i smanjenje bora

Više s weba