zavodnik vitomir

Tko je novi Severinin maneken?

1.3.2013. u 18:21/ RTL

Zahvaljujući jednoj pjesmi s vrha lista, imamo novu manekensku zvijezdu. Mnogi su se gledajući novi Severinin spot upitali tko su ljepotani oko kojih se plete ta video priča, a mi vam danas predstavljamo Riječanina Vitomira Maričića. Njemu je manekenstvo tek usputni posao, a čime se doista bavi, doznajte u prilogu!

Dovoljan je jedan klik mišem da život krene u drugom smjeru! Na Facebook profilu Vitomira Maričića tako je kliknula ni manje ni više nego - Severina. I on je uskoro postao muškarac za kojim uzdišu žene dok gledaju njezin novi spot Dobrodošao u klub.

"Severina me uočila preko zajedničkog prijatelja na Facebooku. Prijatelj mi je poslao SMS jesam li zainteresiran, ja sam rekao da jesam", prepričao je Vitomir Maričić.

Vitomir je svestrani sportaš koji je sudjelovao u usponima na Alpe i Ande, te ekspedicijama na Kilimandžaro i Kavkaz. Sada se natječe u dizanju utega, a povremeno prihvaća i manekenske angažmane.

U Severininu spotu glumi s dugogodišnjim prijateljem Sebastijanom Mendikovićem. S jednom od najpoželjnijih žena Balkana našao se i u strastvenom zagrljaju.

"Sviđa mi se više kao glumica nego pjevačica", priznao je Vitomir.

Profesionalnost na setu bila je najvažnija, pa je o karakternom dojmu teško govoriti.

"Bilo je profesionalno. Ne mogu reći da je najljepša žena ili ne, ali mogu reći da je privlačna", naglasio je maneken.

I Vitomir je u kratko vrijeme postao privlačan hrvatskoj javnosti, a vi, drage djevojke koje ste ga već krenule tražiti po Facebooku, znajte da je ovaj ljepotan u sretnoj ljubavnoj vezi!

Više s weba

Pročitajte još

Image
UPOZNAJTE RISU

I Azijatkinje znaju biti seksi

Više s weba