SVJETSKI TRENDOVI

Tri trendi frizure koje ćete htjeti pokazati svima!

13.11.2013. u 18:16/ RTL

Kosa vam često predstavlja veliki problem, jer pratiti svjetske trendove kada je taj dlakavi ukras na vašoj glavi u pitanju - nije lako! No izgledati poput holivudskih zvijezda i nije tako teško - niti za izvedbu niti za vaš novčanik!

Donosimo tri trendi frizure zbog kojih ovih hladnih dana nećete nositi kape, već ćete svoju frizuru htjeti pokazati svima! Pa krenimo redom - frizura koju morate voljeti je nonšalantna punđa koju možete nositi u svim prilikama, baš kao i pjevačica Pamela Ramljak!

"Super mi je to, romantično i seksi, u trendu volume, tako da vizualno jako voluminozno!", kaže Pamela.

Takozvana neuredna punđa definitivni je hit, a ovo su male tajne velikog majstora frizure kako biste i vi mogli postići taj savršen sklad između neurednog i lijepog!

A koliko je neuredno zapravo poželjno najbolje pokazuje i mogućnost upravo ovakve punđe na glavi mladenke Pamele koja će ove subote izreći svoje sudbonosno da!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Pamela voli dugu kosu, ima onih koji muku muče s istom! Ako  nemate ideje što s njom, a silno želite modernu promjenu - na velika se vrata, na vašu sreću, ove sezone vratio bob!

"Dala sam se u njihove ruke, za skatiti kosu. Bilo mi je teško, dugo sam je puštala, mislim da će biti super", rekla je studentica Anamarija Jurčić.

Upravo se čita

Image
'ŠIKLJALO JE'

Potukli se muškarac (55) i dijete (16). Maloljetnik dobio udarac u glavu, pao u lokvu krvi

O tome kako će vam bob stajati ipak odlučuje vaša kosa! Kako je Anamarija zadovoljila sve uvjete  -  tako je postala i ponosna vlasnica jesenske must have frizure!

No imamo rješenje i za sve koji svoju dugo uzgajanu kosu i dalje žele pokazivati kao najveći trofej! A vaš trofej ove sezone mora krasiti flambojage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Anja je poželjela promjenu - njezina kosa, iako kvalitetna, žudi za promjenom! A flambojage, čini se - dat će joj potreban sjaj i zanimljivu boju!

"Da, znam otprilike o čemu se radi, treba ispasti prirodna i tome se najviše nadam!", kaže studentica Anja Friščić.

pravo je flambojage novi ombre - a uz novu tehniku bojanja kose - lako ćete se riješiti dosadašnje trendi frizure!

"Pa, presretna sam što se javio taj novi trend!", zaključuje Ana Friščić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako su djevojke prošle kroz modnu preobrazbu pogledajte u VIDEOPRILOGU.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kako ih se riješiti?

Kokosovo ulje za bore oko očiju: pomaže li i kako ga koristiti?

Više s weba