ženine vjerne suputnice

Upoznajte dizajnericu bez čijih torbica ne želite zamisliti ljeto!

2.7.2014. u 17:48/ RTL

Ljetne noći kao stvorene su za modnu promenadu. To su oni dani u godini kad u promet puštate najnovije krpice, cipele i torbice. Po priču o najvjernijim ženinim suputnicama skoknule smo do Tomislavgrada, gdje smo pronašle upravo ono što svakoj ženi treba.

Dijamanti su možda najbolji ženini prijatelji, ali torbice su najvjernije suputnice. Prosječnoj ženi život bez barem nekoliko takvih suputnica potpuno je nezamisliv, a spremne smo i potrošiti pravo bogatstvo na njih. U to se itekako uvjerila Marija Perić iz Tomislavgrada. Ona je sve popularnija kreatorica torbica Lovely Bags.

"Kako sam velika ljubiteljica onda sam krenula iz praktičnih razloga izrađivati torbice. Volim torbice i previše sam novaca trošila na njih, pa sam odlučila idem krenut radit torbice", obrazložila je Marija Perić.

Torbice izrađuje već tri godine, a za njezine se revije na bosansko-hercegovačkom tjednu mode traži stolac više. S popularnošću su stigli i prvi problemi s kopijama.

"Od kopiranja imena, sličnosti s imenom... No, to je tako u poslu. Jednostavno tu se ništa ne može napraviti. To je meni samo poticaj da budem još bolja i da se više trudim i da imam nešto što nitko nema", priznala je Marija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od naših domaćih kreatora za čije torbice često treba izdvojiti nekoliko tisuća kuna, ova mlada dizajnerica je uspjela preživjeti surovo tržište uz vrlo povoljne cijene.

"Imam puno svojih klijentica koje žele biti drukčije, koje žele imati domaći proizvod", rekla je.

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO!

Prvi put za naše kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: 'Sve mi je stresno'

Iako to ne voli isticati, među tim klijenticama brojne su poznate osobe. Jelena Rozga, Nina Badrić, Anita Dujić, Anica Kovač i Severina samo su neke od njih.

Image
Foto:
Image

"Za svaku od njih napravim nešto što mislim da bi bilo dobro. Tako sam za Severinu radila torbu od prave kože sa swarovski kristalima, baš je unikatna", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se vi spremate na ljetni odmor i punite torbe za plaže, za Mariju nema predaha. Ona već smišlja kolekciju za jesen i zimu.

"Inspiracija su mi novi trendovi, materijali, kopče... Tako da sam stalno u potrazi da samim time mogu konkurirati", pojasnila je Marija Perić.

Iako su njezine torbice već dostupne u Lijepoj našoj, kada je u pitanju revija, na to ćemo još malo pričekati. No, ako je suditi prema brzini kojom ovaj brend raste i osvaja tržište, moglo bi se dogoditi i prije nego što  mislimo.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pomoć iz kućne radinosti

Sve što vam je potrebno za blistavu kožu je...soda bikarbona?

Više s weba