ljepota u svim oblicima

Upoznajte djevojku koja je zatresla modni svijet!

Image
Foto: Instagram

Tess Holliday je prva plus-size manekenka koja je potpisala unosan ugovor s jednom elitnom modnom agencijom, čime je dekonstruirala društvene stereotipe o ljepoti i izgledu.

27.1.2015. u 14:49/ RTL

Tess Holliday je imala san od tinejdžerskih dana i nije dopustila da joj išta stane na put u ostvarivanju istog. Naime, ona je u svojoj misiji dekonstruirala društvene stereotipe o težini i visini manekenki te pokazala kako ljepota dolazi u različitim oblicima.

Tess je potpisala unosan ugovor s modnom agencijom MiLk Model Management iz Velike Britanije. Ona je prva žena takvih proporcija u toj elitnoj agenciji.

"Napokon mogu otkriti veliku tajnu! Od sada predstavljam agenciju MiLk Model Management u Londonu i ja sam prva plus-size manekenka ikad ove visine i težine", napisala je na Instagramu.

Agencija ju je otkrila upravo putem društvene mreže Instagram. Iako je 22-godišnja Tess pokušala napraviti modeling karijeru u rodnim joj Sjedinjenim Državama, uvijek je bila odbijena uz pogrdne komentare.

Međutim, Holliday nije odustajala. Pokrenula je kampanju na društvenim mrežama #EffYourBeautyStandards potičući druge žene da slave i vole svoja tijela bez obzira koliko kilograma ili godina imale.

Ovakav ugovor je prekretnica u modnom svijetu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ili prihvatite svoje tijelo

Ako želite veće grudi, morate posegnuti za...pastom za zube?

Više s weba