elitna maca!

Upoznajte najbogatiju mačku na svijetu

8.4.2015. u 18:12/ RTL

Najbogatija mačka na svijetu snima reklame, zarađuje astronomske svote novca, ima svoje sluškinje, svoje asistente i živi na doista visokoj nozi

Ona je uspješna poduzetnica koja je prošle godine zaradila nevjerojatnih četiri milijuna dolara. Ona je plavooka ljepotica koja iza sebe ima nekoliko reklamnih kampanja poput onih za kozmetičku i automobilsku industriju. Štoviše, ima vlastitu kozmetičku liniju. I ništa tu ne bi bilo čudno da ona nije - mačka! Njezino ime je Choupette Lagerfeld

Kako joj slava ne bi udarila u glavu brine njezin 81-godišnji vlasnik Karl Lagerfeld koji uspješno kombinira vođenje mačje i vlastite karijere. 

"Ne dopuštam joj da reklamira prehrambene proizvode i takve stvari. Presofisticirana je ona za to. Mrzi druge životinje i djecu. O njezinoj prekrasnoj bijeloj dlaci brinu dvije sluškinje, koje joj rade i tretmane za oči i zabavljaju je. Ona je centar svijeta. Inspiracija za eleganciju i stav", kazao je njen ponosni vlasnik.

Prva mačka u svijetu modelinga, čim otvori oči, na raspolaganju ima dvije asistentice koje brinu i o njezinom Instagram profilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njezin luksuzan život mnogi su zavirili zahvaljujući knjizi o njezinu životu nazvanoj Choupette: privatni život elitne modne mačke. 

Život na relaciji Pariz, London i New York itekako godi Chupette Lagerfeld. A kako i ne bi kad joj broj nula na računu rapidno raste!

Upravo se čita

Image
KOMENTAR MOJMIRE PASTORČIĆ

Kada nekog tko leži na tlu svom snagom udarite nogom u glavu - to je prekršaj. To nas je naučila hrvatska policija

Više s weba

Pročitajte još

Image
kapa čuva glavu i frizuru

Manbunie - kapa s rupom za modno osviještene muškarce

Više s weba