Novogodišnje atrakcije

Velika zimska rasprodaja u Westgateu i cirkus Safari

Image

Westgate

Foto: PR

Posjetite Westgate Shopping City od 2. do 6. siječnja 2015. gdje vas očekuje pravi raj za shopping uz tradicionalnu zimsku rasprodaju i odlične ponude Late Night Shoppinga.

31.12.2014. u 11:55/ Promo članak

Spremni za ekskluzivne cijene i veliku rasprodaju poznatih domaćih i svjetskih brendova?

Posjetite Westgate Shopping City od 2. do 6. siječnja 2015. gdje vas očekuje pravi raj za shopping uz tradicionalnu zimsku rasprodaju i odlične ponude Late Night Shoppinga.

Ne zaboravite ni bogat zabavni sadržaj koji ljubitelje adrenalina očekuje u cirkusu Safari sve do 18. siječnja - fascinantne izvedbe žonglera, akrobata i trapezista nesvakidašnje su atrakcije koje ne smijete propustiti.

Late Night Shopping

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka početak godine obilježi najbolji shopping u Westgateu! Posjetite novogodišnji Late Night Shopping i otkrijte najveću ponudu odjeće, obuće i  modnih detalja na koje je više od 240 zakupaca pripremilo senzacionalne popuste. Potpuno se opremite za svaku priliku, bez obzira na vremenske uvjete. Nema zime uz vrhunske pogodnosti zimske rasprodaje!

Image
Foto: PR fotografije
Image
PR fotografije

Safari Circus

Upravo se čita

Image
NOVI OBRAT

Drama Hrvata u Zambiji: Zaustavljeni su na aerodromu. Piletić: 'Ne znamo što se događa'

Cirkus Safari, poznat kao omiljena destinacija roditeljima s djecom, ove je blagdane uljepšao ne samo mališanima, već i odraslima. Spretni akrobati, šaljivi klaunovi i hrabri motociklisti neki su od zabavljača poznatog cirkusa. Vrhunska umijeća ovih profesionalnih aktivista sve prisutne ostavljaju bez daha, a tu su i uvijek rado viđeni nastupi domaćih životinja.

Izvedbe se održavaju od ponedjeljka do petka u 16:30 te u 20:00 sati, a nedjeljom u 14.00 sati. Redovna cijena ulaznice za odrasle iznosi 140 kuna, a za djecu 120 kuna za tribine, odnosno 160 kuna i 140 kuna za ložu. Svi posjetitelji mogu od ponedjeljka do subote iskoristiti 50% popusta na sve ulaznice. Nastupi se održavaju u velikom ovalnom cirkuskom šatoru smještenom pokraj Westgatea. Pretprodaja ulaznica moguća je svakoga dana od 10.00 do 12.00 sati na blagajni cirkusa te pola sata prije predstave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
umirujuća svojstva

Hidrolat lavande – prirodna njega svih tipova kože

Više s weba