odabir pravog modela

Zašto je tako teško naći dobre traperice?

6.11.2014. u 18:21/ RTL

Svaka žena u ormaru ima nekoliko pari traperica, a uglavnom nosi samo jedne. Jer ostale joj baš i ne stoje onako kako je zamislila iako ih je masno platila. Taj najobičniji komad odjeće izaziva sve veće glavobolje. Jer u moru modela teško je pronaći baš onaj koji će vam dobro pristajati.

Nešto tako jednostavno kao kupovina traperica,  u većini slučajeva pretvori se u noćnu moru! Kako nešto tako lijepo kao ulazak u hram odjeće - istovremeno može biti toliko stresno?

"Ja isto imam problema pri odabiru traperica, dugi niz godina nisam ih nosila tako da znam da je to veoma teško... bitno je naći jedan brend, dva sata i frendicu koja će reći svoje iskreno mišljenje", priznala je modna urednica Mija Dropuljić.

Naša Melita polako gubi strpljenje. Grašci znoja već se naziru, a idealne traperice još nisu na vidiku.

S druge strane, 25-godišnju Sandru muči boja, a ne kroj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što moraju biti udobne, traperice bi trebale biti i multifunkcionalne. Pogotovo u vrijeme krize kada traperice za posao, često zavire i u noćni klub!

U dvadesetima doista sve stoji kao saliveno, no što svijećice na torti postaju gušće - potraga za idealnim komadom trapera postaje sve teža. Dječačkoj figuri najbolje stoji muški kroj, kruškoliku tijelu - široke nogavice. S druge strane punijoj figuri taman traper, a niskim ženama ravan kroj! Trendovi dolaze i prolaze, no ono što vaše traperice čini idealnim nije taj komad platna već vaše tijelo. 

Upravo se čita

Image
sport zavijen u crno

Bivši igrač Chelsea i Newcastlea zatrpan pod ruševinama, poginuo golman Malatyaspora Eyüp

Više s weba

Pročitajte još

Image
za svježije lice

Vrećice ispod očiju: Zbog čega nastaju i kako ih se riješiti?

Više s weba