uz raznovrsnu ponudu

adorio.hr je novi poslovni portal sa preko 7000 oglasa za posao u Hrvatskoj

Image
Foto: Promo

Portal prikuplja veliki broj oglasa, nudi razne informacije o poslodavcima, kao i video vodič zanimanja u kojem te zaposlenici, upoznaju sa svojim radnim mjestom.

29.3.2021. u 12:36/ Život i stil

Na adoriu možeš pronaći oglase iz različitih kategorija: od prodaje, administracije, IT- pa sve do proizvodnje i ugostiteljstva. Kako bi lakše pronašao odgovarajuće zanimanje, pomoći će ti filter kojim možeš suziti pretragu prema kategoriji zanimanja ili udaljenosti od grada.

Pogledaj trenutnu ponudu oglasa za posao.

Prosječne plaće

Ukoliko si u potrazi za novim zanimanjem ili promjenom radne okoline, na adoriu možeš pronaći prosječne plaće za preko 100 zanimanja koje ti mogu pomoći u toj odluci.

Ako te zanima što radi jedan account manager, backend inženjer ili dentalni asistent, pogledaj vodič zanimanja, u kojem možeš saznati koji su radni zadaci, što je najbolje i najizazovnije na radnom mjestu ili koje su osobine potrebne za dobro obavljanje posla nekog zanimanja. Primjere zanimljivih priča djelatnika tvrtki poput Pevexa, degordiana, A1 ili Greyp bikesa pogledaj na portalu.

*Ukoliko želiš biti u toku sa ponudom oglasa, registriraj se na adoriu, te ćeš dobivati najnovije zanimljive oglase koji će odgovarati tvom interesu. 

adorio – „Uvijek nađe posao.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
beauty tretman

Pivo za kosu: želite li 'razveseliti' svoju kosu počastite ju pivom

Više s weba