5 besplatnih isporuka

Glovo, prva aplikacija za brzu dostavu koja omogućava narudžbu bilo čega, počinje s radom u Zagrebu

Image

Glovo, aplikacija za brzu dostavu koja korisnicima omogućava kupnju, primanje i slanje bilo kojeg proizvoda unutar Grada za manje od 45 minuta, pokreće svoje poslovanje u Zagrebu

10.4.2019. u 7:30/ Promo

Glovo je startup koji je počeo s radom 2015. godine u Barceloni i od tada se proširio na 105 gradova (uključujući Pariz, Madrid, Milano, Kairo, Istanbul, Kyev, Buenos Aires, Limu, Nairobi itd.) i 20 zemalja na 3 kontinenta - Europu, Afriku, Srednju i Južnu Ameriku. Više od 15 milijuna narudžbi od partnera, kao što su McDonalds, KFC, Wendy's, Starbucks, Pizza Hut, Taco Bell, Carrefour i drugi, isporučeno je diljem svijeta preko Glovo aplikacije s prosječnim vremenom isporuke ispod 35 minuta.

Aplikacija je tehnološko tržište koje korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega, od hrane i namirnica do farmaceutskih proizvoda i poslovnih dokumenata. Kako bi to omogućio, Glovo se udružio sa širokim spektrom poslovnih subjekata, uključujući restorane, cvjećarne, pekarnice, supermarkete te mrežom kurira (Glovera) za isporuku proizvoda u roku od nekoliko minuta. Osim toga, aplikacija ima gumb „Bilo što“ koji korisnicima omogućava naručivanje (gotovo) bilo čega.

Image
Foto:
Image

Građani Zagreba imat će pristup svom gradu iz udobnosti doma, moći će kupiti bilo koji proizvod, s trenutnom isporukom i mogućnošću plaćanja putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom ili gotovinom.

Osim automobila, Gloveri kao sredstvo isporuke koriste bicikle i skutere kako bi rasteretili gradski promet, bili brži te ponudili ekološki osviještenu opciju dostave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teo Širola, Generalni Menadžer za Glovo Hrvatska: "Izuzetno smo uzbuđeni zbog dolaska u Zagreb koji ubrzava transformaciju u domeni brze dostave u Hrvatskoj. Naša vizija je približiti praktičnost tehnologije svima, dajući im pristup vlastitom gradu, stvarajući pritom prilike za zaradu tisućama Glovera. "

Kako bi što većem broju ljudi pružili priliku da bez napora testiraju njegove usluge, Glovo u travnju nudi 5 besplatnih isporuka za sve nove korisnike. Kako bi iskoristili ovu ponudu, kupci unutar aplikacije u polje "Promotivni kod" moraju unijeti vaučer pod nazivom HELLOZAGREB.

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

O GLOVO aplikaciji

Glovo je aplikacija koja omogućava više od 3 milijuna korisnika diljem svijeta kupovinu, primanje i slanje bilo kojeg proizvoda unutar grada i unutar nekoliko minuta. Ima više od 10 000 partnera diljem svijeta i radi s mrežom koja broji više od 30 000 kurira širom svijeta. Pokrenut u Barceloni 2015. godine, Glovo je prisutan u više od 100 gradova u 22 zemlje među kojima su Španjolska, Portugal, Francuska, Italija, Rumunjska i Turska u Europi, Maroko i Egipat u Sjevernoj Africi, Panama, Kostarika, Argentina, Peru, Čile u Srednjoj i Južnoj Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Trebate pomoć u potrazi za idealnim poklonom za dijete?

Proučite naš blagdanski vodič kroz hit dječje igračke I uhvatite blagdanske popuste!

Više s weba