vizija doma

Koji je tvoj tip? Moderan, klasičan ili jednostavan?

Image
Foto: PROMO

Upotpunite svoju kuhinju dizajnerskim linijama uređaja iz Gorenja

17.12.2018. u 15:50/ Promo

Svatko od nas ima svoj ukus, sviđaju nam se različite stvari, drugačije vidimo svijet oko sebe. Jednako tako, svatko od nas ima drugačiju viziju svog doma i način kako bi želio urediti prostor u kojem živi.

U skladu s tim, Gorenje je svojim korisnicima, kroz nekoliko različitih dizajnerskih linija, pokušalo približiti kuhinjske uređaje, kako bi mogli svoj dom opremiti po svom. Kako bi se u svaku kuhinju uklopili uređaji koji nam olakšavaju kućanske poslove ali i donose pregršt radosti i užitaka u kuhinji, tu su različite dizajnerske linije uređaja koje prikazuju odraz pojedinca koji ih koristi. Ovisno o tome jeste li moderan, klasičan ili jednostavan tip, pročitajte opis i odaberite liniju za sebe!

Image
Foto: PROMO
Image
PROMO

Gorenje by Ora Ïto

Poput mađioničara koji stvara iluziju uz pomoć svojih trikova, i vi možete flambirati kao od šale. Sve je moguće uz novu Ora Ïto kolekciju kuhinjskih uređaja. Jednostavni i intuitivni, sadrže najsuvremenija tehnološka rješenja. Povrh svega, impresivan dizajn stvara zapanjujući efekt u vašoj kuhinji, bilo da odaberete bijelu ili crnu kolekciju. Osjetite ih. Dodirnite ih. Uživajte u njihovom bezvremenskom dizajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Classico collection

Kuhinja je srce svakog doma i mjesto ispunjeno životnom strašću. Ona je mjesto gdje stvaramo slasne i izvorne okuse naših života. Kroz povijest kuhinja je bila mjesto na kojem su se odvijale sve važne stvari. Mirisne arome začina pozivaju vas da iznova oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorite nove. Dobra kuhinja recept je za sladak i strastven život. To je ono što je utjelovljeno u kuhinjskim uređajima kolekcije Gorenje Classico koja dolazi u boji slonovače i mat crnoj – moderna tehnologija u klasičnom ruhu.

Upravo se čita

Image
preokret u slučaju posvojenja

Sud oslobodio Hrvate u Zambiji! Mogli bi poletjeti za Hrvatsku već sutra?

Image
Foto: PROMO
Image
PROMO

Simplicity collection

Moja je životna filozofija jednostavna. Za mene je dobro ono što je u skladu s mojim navikama i mogućnostima. Životni prostor oblikujem i uređujem po svom. Odabirem kolekciju uređaja koji uvažavaju moj stil života. Odlično dizajnirane kuhinjske uređaje iz kolekcije Gorenje Simplicity u crnoj i bijeloj boji bez problema mogu uključiti u svoje prostore i s njima zaista živim na svoj način. Jer se oni, zahvaljujući svojim naprednim karakteristikama, prilagođavaju meni, a ne ja njima. Simplicity! Lijepo. Jednostavno. Dostupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
osam verzija za različite ukuse

Znate li da u dm-u možete kupiti prekrasni planer samo za žene?

Više s weba