'Najvažnija je volja'

Mario Mlinarić podijelio jednostavan recept za zdravu salatu

Image

Mario već godinama potiče i pomaže ljudima u ostvarenju ciljeva, a s nama je podijelio recept koji već danas možete isprobati

26.11.2019. u 11:36/ Promo

Nikad nije kasno za odluku o promjeni životnog stila. Upravo to pokazuje nam svakodnevno Mario Mlinarić koji već dugi niz godina potiče na početak zdravog života uz pravilnu prehranu i treninge. Mario je magistar kineziologije, kondicijski trener, suradnik na fakultetu, suprug, otac i na kraju veliki uzor i motivacija svima.

Mario uz svoje treninge i planove vježbanja uvijek naglašava i plan prehrane kao čimbenik bez kojeg je nemoguće postići rezultate. Pitali smo ga što je najvažnije kako bi čovjek odlučio napraviti velike promjene, a on je jednom riječi odgovorio: "Volja“. Mlinarić je trener koji svojim životnim primjerom potiče i pomaže ljudima u ostvarenju ciljeva, a od nedavno provodi projekt u kojem besplatno dijeli savjete, treninge i plan prehrane.

Mario savjetuje: "Kad želite smanjiti tjelesnu težinu, potrebno je voditi računa o prehrani. Smanjen količinski, odnosno kalorijski unos, mora zadovoljiti nutritivne potrebe organizma.“ Vođen upravo tom činjenicom i svjestan okolnosti ubrzanog života u kojima većina ljudi živi Mario je na svom Facebook profilu pod nazivom Mario Mlinarić Trening proveo projekt u kojem je nagradio najuspješnije sudionike izazova. Uz treninge na svom je profilu podijelio i mnoštvo zdravih i brzih recepata potpuno besplatno za sve one koji žele paziti što jedu.

Uz obilje voća i povrća te mesnih jela Mario savjetuje o važnosti dovoljnog unosa omega 3 masnih kiselina, a namirnica koja nam to nudi je tuna. Rio Mare u ponudi ima posebnu liniju tune prilagođenu sportašima i svima koji paze što jedu, a to su Rio Mare Natura i Rio Mare Leggero. Obje tunjevine predstavljaju izvrstan izvor proteina (više od 20 g na 100 g tunjevine), a time se nameće kao savršen izbor za obrok nakon treninga. Proteini su važni za pravilnu izgradnju mišića, što je važno svakom sportašu.

Upravo kako bi olakšao snalaženje u velikom izboru jela, Mario nesebično dijeli recepte, a jedan od njegovih recepata možete pronaći ovdje:

Image
Foto:
Image

Više recepata potražite na https://www.riomare.hr/recepti/

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pinca, sirnica ili pogača? Svejedno, bitno da je svježe pečena!

U Pan-peku pince dolaze ravno iz pećnice, svaki dan i više puta dnevno

Više s weba