OGLAS

Veliko srce Radenske

'Naša tri srca za vaša tri srca!': svi roditelji trojki rođenih u 2018. na poklon će dobiti dječja kolica

24.4.2018. u 10:55/ Život i stil

Radenska pokrenula nacionalni projekt kojem je cilj ekonomski olakšati start svim roditeljima trojki u 2018.


Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi? Vjerojatno bi vam mnogo toga prošlo kroz misli. Sigurno su i obitelji koje su primile takvu vijest znale već tada da će uskoro sve što rade, misle i planiraju biti trostruko intenzivnije, sretnije i veselije. Ali, i sve što će im trebati, množit će s tri.

Da svaki početak ne mora biti težak, pogotovo kada su u pitanju tri srca – pobrinula se Radenska, inicijator nacionalnog projekta "Naša tri srca za vaša tri srca!“ kojim se namjerava svim roditeljima trojki u 2018. godini pomoći u novim izazovima roditeljstva i ekonomski olakšati trostruki početak prijeko potrebnim darom – posebno dizajniranim dječjim kolicima za trojke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe.


Image
Foto:
Image

Partneri projekta su Peg Perego Hrvatska i vodeći lanac maloprodaje proizvoda namijenjenih djeci – Baby Center, u čijim će odabranim prodavaonicama biti izložena kolica i svim zainteresiranima pružena dodatna informacija. 

Iako je demografska slika Hrvatske u opadanju, u posljednjih je nekoliko desetljeća broj višeplodnih trudnoća u porastu. Prema dostupnim javnim podacima od ukupno 37.103 poroda u 2016. godini, poroda s jednim djetetom je bilo 36.540, blizanci su rođeni iz 555 poroda, a 8 poroda je bilo s troje djece navodi se u Izvješću HZJZ-a. 

Image
Foto:
Image

Ivana Šeremet, Radenska, Žana Dinić Peg Perego Hrvatska, Ana Jerneić iz Baby Centera

Ivana Šeremet, brand managerica iz Radenske prilikom predstavljanja ovog projekta izjavila je: „Ovo je jedan od onih projekata zbog kojih vam je toplo oko srca i zbog kojih volim svoj posao. Kako je Radenska brend od kojeg naprosto ne možete odvojiti tri srca, odlučili smo biti odgovorni za svaka mala tri srca koja dođu na svijet u Hrvatskoj. Drago mi je da smo potaknuli i naše partnere da podrže projekt pa će tako osim kolica, trojke dobiti i poklon pakete. U Radenskoj smo jako sretni da će naša tri srca, roditeljima olakšati početak s njihova tri srca.“ 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!


Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Vrijeme je za seks
Love island Australija
Vrijeme je za seks
default_cta
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
Barbie biserna princeza
Vrijeme je za seks
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
Startover - Budućnost rada: pogled u sutra, konferencija o promjenama na tržištu rada

Što zaposlenici najviše traže od svojih poslodavaca, postoji li posao iz snova i je li zapravo AI idealni zaposlenik?


Više s weba