čudo života

Nevjerojatne fotografije beba koje su još uvijek povezane s pupčanom vrcom

Image
Foto: Facebook/Monet Moutrie

Fotografkinja Monet Moutrie snima ove trenutke jer je 'pupčana vrpca simbol veze između mame i djeteta'

7.2.2019. u 12:05/ Život i stil

Život je pun nevjerojatnih tajni. Jedan od najljepših takvih primjera je kako mama može stvoriti, nositi ga u sebi i roditi dragocjeno dijete. Fotografkinja Monet Moutrie pokazala je nevjerojatan talent kada se radi o novorođenčadi koja je još uvijek vezana pupčanom vrpcom sa svojom mamom.

"Kao fotografkinja koja se bavi rođenjem, obožavam vidjeti pupčanu vrpcu odmah nakon porođaja. Pupčana vrpca je krajnji simbol veze. Ona povezuje bebu s posteljicom, a time i s majkom. Kroz pupčanu vrpcu dijete prima sve što mu je potrebno za rast i preživljavanje", objasnila je Moutrie za BabyCenter.

Ponekad je teško shvatiti koliko je pupčana vrpca važna i da stvara život. Njezine fotografije stvaraju nevjerojatnu radost i pokazuju koliko je važna veza između mame i djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi roditelji nemaju priliku vidjeti pupčanu vrpcu sve dok ne prestane pulsirati i ne shvaćaju kako je nevjerojatno izgledala u maternici i odmah nakon rođenja. Ove fotografije daju im uvid u svijet trudnoće", dodala je Moutrie.

Upravo se čita

Image
kaos diljem hrvatske

Olujni vjetar nosi sve pred sobom. Vatrogasci imaju pune ruke posla. DHMZ: 'Očekuju se orkanski udari'

Fotografkinja svoje radove objavljuje na Facebook stranici Monet Nicole - Birthing Stories. Bavi se porodima u vodi i mnogim drugim trenucima koji su toliko životni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
alverde Pure Beauty

Stručnjaci iz dm-a savjetuju: Odaberite prirodnu kozmetiku za njegu mlade kože

Više s weba