Ispijanje čaja kao umjetnost

Novo ruho Naturavita čaja u suradnji s mladim umjetnikom

Image

U suradnji s akademskim slikarom Hrvojem Majerom Naturavita čajevi dobili su novi vizualni identitet. Ovom suradnjom Naturavita čajevi potiču mlade umjetnike da oslobode svoju kreativnost te tradiciju ispijanja čaja pretvaraju u umjetnost

29.10.2019. u 10:09/ Promo

Hrvoje Majer diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a do sada je svoje radove izlagao diljem Europe, prvenstveno u Londonu gdje je i živio. Talentirani slikar svojim je kistom oslikao novi vizualni identitet Naturavita čaja i prenio simboliku autohtonih hrvatskih biljaka u umjetničko djelo. Na njemu je kistom spojio vibrantne boje kamilice i crnog sljeza,  listove matičnjaka i mente -  biljke iz hrvatske proizvodnje u vlasništvu obitelji Nemčević.

Image
Foto:
Image

Na poljima u Pitomači, obitelj se posvetila uzgoju ljekovitog bilja i proizvodnji samo čaja brinući o sirovini od polja do šalice. Posvećenost i predanost samo čaju izdvajaju obitelj Nemčević kao istinske stručnjake i znalce za čaj.

Image
Foto:
Image

Svoje znanje su utkali u razvijanje okusa koje će obožavati moderni i dinamični ljudi spremni istraživati sve što samo čaj može pružiti. Vizualno nova Naturavita pretvara to istraživanje u pravu umjetnost stvaranja čaja  u što su utkane godine rada, zajedništva te vjere da sjajne i autentične priče mogu nastati i rasti u Hrvatskoj.

Bez puno priče. Priča o Naturaviti je priča samo o čaju.  Prepustite se istraživanju okusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
U dm-u otkrijte K&J Beauty

Predstavljamo pet proizvoda korejske i japanske kozmetike za besprijekoran ten

Više s weba