Plaćene karte

Optimisti u centru Zagreba mogu i besplatno parkirati?

Image
Foto: Promo

Popularni cider Somersby promovirao je svoju novu kampanju kojom se zalaže za proglašenje 21. lipnja danom optimizma

4.6.2019. u 11:57/ Promo

Iako različite studije već odavno pokazuju da optimizam ima brojne pozitivne učinke na zdravlje, ovih se dana u centru Zagreba pokazuje da može imati i posve praktičnu korist. Naime, neki optimisti koji su dobili dnevnu parkirnu kartu, koju mnogi nazivaju 'kaznom', ipak je nisu morali platiti, a ovaj optimistični potez podržala je Andrea Andrassy, obožavateljica broj 1 cidera u Hrvatskoj.

Ne radi se o grešci – ako ste i vi ovih dana pronašli dnevnu parkirnu kartu ispod brisača i na njoj zeleni Somersby žig 'plaćeno' - vaš račun je uistinu podmiren. Akcija je to kojom je popularni cider Somersby, promovirao svoju novu kampanju kojom se zalaže za proglašenje 21. lipnja danom optimizma.

Image
Foto:
Image

U centru Zagreba plaćeni su tako deseci dnevnih parkirnih karata, a Somersby je unio dašak optimizma onima kojima bi 'kazne' u suprotnom sigurno pokvarile dan.

U svijetu u kojem sve postaje ozbiljnije nego ikad, Somersby tako želi potaknuti ljude da uživaju u bezbrižnom osjećaju zajedništva i nađu razloga za trenutke uživanja uz omiljeni okus. Svi oni koji smatraju da je optimizma potrebno i više, i da bi nam dobro došao praznik koji ga slavi, svakako mogu podržati inicijativu na www.optimizam.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto:
Image

Na web stranici, osim podrške ovoj pozitivnoj inicijativi, postoji i vrlo raznolik sadržaj koji promiče optimističan način gledanja na svijet. Posjetitelji tu imaju prilike vidjeti i novi vizualni identitet najomiljenijeg cidera u Hrvatskoj, pa je svakako izvrsna adresa za svakog optimista. 

Image
Foto:
Image

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Više s weba

Pročitajte još

Image
Trebate pomoć u potrazi za idealnim poklonom za dijete?

Proučite naš blagdanski vodič kroz hit dječje igračke I uhvatite blagdanske popuste!

Više s weba