dani otvorenih vrata

Ovladajte moćnom NLP tehnikom jer dobro isplaniran život je dobro živjeti

Image
Foto: Promo

'Osuda i kritika sebe samih, usporedba s drugima najveći nam je neprijatelj', poručuje voditeljica radionice Melita Manojlović

5.5.2019. u 11:55/ Promo

Želite napredovati, ostvariti pozitivne promjene kako u poslovnim tako i u privatnom životu? Želite bolje razumjeti i sebe i druge te uspješno komunicirati s različitim tipovima ljudi? 

Želite prestati lutati u potrazi za rezultatima, spoznati svoje ciljeve, konstruktivno se usmjeriti, postati disciplinirani u djelovanju, razviti karijeru, zaustaviti traganje, napraviti plan, osvijestiti blokade koje stoje na putu do ostvarenja ciljeva…

Možemo vam pomoći naučiti moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva koji se mogu koristiti cijeli život te ostvariti svoj idealan partnerski odnos.

Pozivamo vas na besplatnu radionicu „Ciljevi“ u sklopu Dana otvorenih vrata korisnu za postavljanje svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva, a upotrebljivu kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Osuda i kritika sebe samih, usporedba s drugima najveći nam je neprijatelj. Kada prihvatimo sebe, sada i ovdje, točno takvima kakvi i jesmo, imamo sve predispozicije za promjenu i napredak“, objašnjava voditeljica radionice Melita Manojlović.

Radionica će se održati u sklopu Dana otvorenih vrata 9. svibnja 2019. od 18:00 do 19:00 sati u prostorijama na Zagrebačkoj aveniji 104 d u Zagrebu. Ulaz na radionicu je besplatan! Sve materijale potrebne za radionicu možete pronaći na LINKU.

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

Naučite moćne NLP tehnike i vještine koje će vam pomoći da osnažite i da se riješite prepreka u osobnom i poslovnom rastu i razvoju.

Više s weba

Pročitajte još

Image
pitali smo stručnjake

Trend pranja kose bez šampona sve je popularniji, no je li uistinu preporučljiv?

Više s weba