brzo i efikasno

Pet jednostavnih koraka kako održavati stan urednim

Image
Foto: Pexels

Kako bi vaš stan svaki dan blistao, trebate slijediti ovih par jednostavnih koraka, ali ne smijete ih nikada preskakati

4.5.2019. u 16:26/ Život i stil

Vrlo lako u stanu ili kući dođemo do stadija u kojem sve izgleda razbacano i zatrpano, iako smo tek čistili. Čim se malo zapustimo i jedan dan ne obavimo osnovne stvari, vratili smo se tri koraka unatrag. 

Cijeli se stan može očistiti u samo 15 minuta dnevno, a uz to može biti veoma opuštajuće i zabavno. Svaki je dan potrebno obaviti pet osnovnih zadataka koje ćete s vremenom činiti automatski i biti će vam sve jednostavnije i lakše.

1. Spremanje kreveta 

Svako jutro čim se ustanete pospremite krevet. Iako je to tada veoma naporan zadatak, oduzet će vam dvije minute, a poslije će vam biti drago. 

Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(FOTO: Pixabay) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Brisanje umivaonik

Obavezno svaki dan prebrišite umivaonik u kojem često ostaju mrlje od paste za zube. Tako ćete održavati umivaonik čistim i nećete morati prati skorene ostatke.

3. Bacanje smeća

Poštu od toga dana ili ostatke hrane, sve odmah bacajte u koš za smeće umjesto da ih ostavljate u tanjurima ili svuda po stanu. Odredite svemu svoje mjesto kao i pravilno odlaganje odmah nakon korištenja. 

Upravo se čita

Image
preživjela u Siriji

Ovo je Aya, njeno ime znači Čudo. Našli su je pupčanom vrpcom vezanu za mrtvu majku

4. Brisanje podova

Ovo pravilo je još i bitnije ako u stanu ili kući držite kućne ljubimce. Njihove se dlake veoma brzo i lako skupljaju, stoga bolje da ih uklanjate na dnevnoj razini. 

5. Čišćenje kuhinjskog stola i ploča

Nakon kuhanja, često za sobom ostavljamo nered pod izlikom kako ćemo ga oprati kasnije. Kasnije ćete zaboraviti ili nećete imati volje, stoga obavite odmah. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
SADRŽAJ JE BITAN!

Vrhunski reality, omiljene turske i najbolje regionalne serije. Znate li koja je ključna razlika među najpopularnijim streaming servisima?

Više s weba