160-satni ciklus

Počeli upisi za 18. generaciju Ministry of Beauty professional make-up tečaja

Image

Ne propustite postati vrhunski makeup artist, jer u tijeku su upisi 18. generacije polaznika najprestižnijeg zagrebačkog Make-up Učilišta – Ministry of Beauty

1.4.2019. u 15:34/ Promo

Ovog proljeća Ministry of Beauty slavi svoj 10. jubilarni rođendan i tim povodom svim polaznicima daruje 10% popusta na školarinu. Broj polaznika je ograničen.

Beauty PRO makeup tečaj, u trajanju od 160 sati, počinje 6. svibnja, a polaznici će imati jedinstvenu priliku koristiti PRO premium makeup proizvode renomiranog američkog brenda Smashbox, ekskluzivnog partnera Beauty Professional makeup tečaja. Smashbox su osnovali praunuci svjetski poznatog Max Factora, Davis i Dean Factor, a o uspješnosti brenda svjedoči činjenica da se njihov Photo Finish Primer prodaje gotovo svake 2 sekunde  u svijetu.

Image
Foto:
Image

Predavanja će se i dalje odvijati pod vodstvom vrhunskih make up artista s međunarodnim iskustvom – Borisa Čavline i Silve Stojanović. «Boris ove godine dolazi u Zagreb s pregršt novosti iz svijeta kozmetike, jer je kao kreativni direktor Gotha Cosmeticsa upravo završio nove kolekcije dekorativne kozmetike za renomirane svjetske makup brendove, poput  Chanel, Fenty Beauty za Rihannu, Charlotte Tillbury, Estée Lauder, Marc Jacobs, i drugi. Oboje nas izuzetno veseli sklopljena suradnja s renomiranim američkim makeup brendom SmashBox, a vjerujem da će nas ova suradnja dodatno nadahnuti za rad s novom, 18. generacijom polaznika. Jako se veselimo ovom proljeću i imamo velike planove», izjavila je Silva Stojanović.  

I ove godine Ministry of Beauty je svojim polaznicima, koji ne moraju imati predznanje i poznavati osnove makeup-a, omogućio jedinstvenu priliku da kroz 160-satni ciklus predavanja usvoje temeljna znanja profesionalnog makeup-a te usavrše razne tehnike šminkanja i postanu makeup profesionalci.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
dilema

Što je bolje? Razmutiti proteinski prah u vodi ili u mlijeku?

Više s weba