idealno rješenje

S novom tehnologijom glačanja do znatne uštede vremena

Image
Foto: PROMO

Za one koji nikad nisu voljeli vježbanje, može biti zanimljiva činjenica da glačanjem u sat vremena trošite oko 150 kalorija. Nije puno, ali veseli, no, s obzirom na obaveze i užurbani životni tempo, svi zapravo žele što manje vremena trošiti na kućanske poslove.

16.5.2019. u 16:26/ Promo

Uz novu tehnologiju glačanja s parnim postajama, dosadne aktivnosti kao što je glačanje košulja, haljina ili zastora, sad su dodatno olakšane. Sigurno ste se susreli sa situacijama kad pare nema dovoljno, ili glačalo ne pušta dovoljno snažnu paru pa na vašim omiljenim košuljama nastaju nabori ili sjajni tragovi.

Odgovor na ove probleme dolazi s novim uređajem Philips Perfect Care Elite Plus  koji je mnogima otkrio kako te dosadne hrpe neispeglanog rublja dovesti u red. Da je doista tako, uvjerila su se i poznata lica Damir Kedžo, Zoran Aragović, Ana Begić Tahiri i Danijela Dvornik koji su u svom užurbanom načinu življenja pronašli najbolje rješenje. Osim što je iznimno lagano pa olakšava peglanje velikih količina rublja, ima najsnažniju paru za najbrže glačanje.

U usporedbi s parnim glačalom, parna postaja može proizvesti do dva puta više kontinuirane pare koja ubrzava glačanje, a što bi ujedno značilo da ušteda vremena tjedno iznosi čak 30 minuta. Poznati pjevač Damir Kedžo nema vremena trošiti previše vremena na peglanje košulja koje obožava nositi na nastupima na pozornici i u medijima, no, spas je pronašao u pametnom glačalu koje ga spašava čak i kad on zaboravi na uključeno glačalo koje je ostavio na košulji dok telefonira. Zahvaljujući OptimaTemp tehnologiji, briga o progorijevanju odjeće sve je manja jer nema više potrebe za podešavanjem temperature. Jedna postavka ove tehnologije vrijedi za sve tkanine pa se jednostavno glača sve, od trapera do svile. To je posebno od koristi onima koji se modom bave profesionalno, poput modnog dizajnera Zorana Aragovića. Jednostavno peglanje različitih materijala sada mu oduzima znatno manje vremena. Za one zaboravne, bitna novost je da više ne moraju brinuti ako jednostavno zaborave glačalo na odjeći jer ovo glačalo nikada neće progorjeti nijednu tkaninu koja se može glačati, a ne ostavlja ni sjajni trag. Može se čak ostaviti stopalom prema dolje na odjeći ili na dasci. Veliki izazov, ali i gubitak vremena kad je u pitanju peglanje, predstavljaju osjetljive tkanine s puno nabora, volana i slojeva.

Upravo tom proljetnom izazovu odvažile su se Ana Begić Tahiri i Danijela Dvornik jer ova parna postaja proizvodi dovoljno snažnu paru koja pegla i odjeću na vješalici ili pak zavjese. Ono što ovu parnu postaju čini pametnom je svakako i DynamiQ senzor koji točno zna kada se i kako glačalo pomiče te osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije, a s ovim senzorom glačanje je puno jednostavnije i brže. Nevjerojatno lagano, ovo glačalo besprijekorno klizi tako da je i parno glačanje u uspravnom položaju izuzetno lako. Može se glačati osjetljive odjevne predmete kao što su svilene bluze i odjeću koja se teško glača kao što su sakoi.

Ovaj najnoviji uređaj zasigurno se pokazao kao idealno rješenje za sve one koji žele uštedjeti vrijeme na peglanje, a što sasvim sigurno dokazuje činjenica da ga je čak 94% korisnika proglasilo najpametnijim uređajem kojeg su ikada koristili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
red u kući i životu

7 životnih lekcija koje možete naučiti uz čarolije pospremanja Marie Kondo

Više s weba