OGLAS

Neka odbrojavanje započne!

Saznajte što se krije u dm adventskim kalendarima

Image

Slatki adventski kalendari jedna su od dječjih povlastica za kojom odrasli često žude, a ponekad se potajno njome i posluže.

9.11.2018. u 11:38/ dm

Želite li bez grižnje savjesti uživati u iščekivanju Božića,  u dm-u potražite malo drugačije adventske kalendare koji sadrže kozmetičke i osviještene gastro poslastice koje jednostavno morate isprobati.

Image
Foto:
Image

Jedan od dm adventskih kalendara kojim možete počastiti drage osobe ili sebe, jest dmBio adventski kalendar koji nudi ukusne zalogaje iz kontroliranog biološkog uzgoja. Visoke ekološke standarde zadovoljavaju i alverde proizvodi prirodne kozmetike za njegu od glave do pete čije arome chai-latte, cimeta, naranče ili karamele mirišu baš kao sam Božić.


Image
Foto:
Image

Kvalitetna kozmetika vlastite dm marke čeka Vas i u Balea te Balea MEN adventskim kalendarima u kojima se skrivaju proizvodi njemačke kvalitete, prepuni dragocjenih sastojaka za njegu tijela.

Image
Foto:
Image

Šminkerice će sigurno uživati u otkrivanju trend IT UP kolekcije dekorativne kozmetike, a dm nije zaboravio niti najmlađe - SauBär adventski kalendar sadrži vesele proizvode za njegu tijela i posebna iznenađenja za klince. Jedna od kultnih formula za njegu tijela, složit ćemo se svi, je Nivea koju koriste i stari i mladi, i žene i muškarci, a Nivea adventski kalendar u dm-u iza svojih vratašca skriva novo iznenađenje za svaki dan.

Image
Foto:
Image

Uljepšajte najmilijima blagdansko odbrojavanje uz bogate adventske kalendare iz dm-a, ali nemojte zaboraviti niti na sebe – svakodnevno si udovoljite malim poklonom iznenađenja koji se krije iza jednih od 24 vratašca adventskih kalendara i uživajte u radosti otkrivanja iznenađenja. Božić je pravo vrijeme za oživjeti znatiželjno dijete u sebi!


U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
"Leteći Škot"

Optical Express sa zadovoljstvom podržao svečani bal Zaklade Moulsdale na kojem je prisustvovao i Sir Jackie Stewart, trostruki svjetski prvak Formule 1


Više s weba