Lily of the Desert

Spas ovog ljeta pronađite u čistoj, organskoj aloe veri

Image
Foto: PROMO

Upoznajte Lily of the Desert - najveći američki brand najčišće organske aloe vere sa zavidnom znanstvenom reputacijom

24.7.2019. u 13:52/ Promo

Aloe vera bogata je hranjivim tvarima koje čuva u mesnatim listovima i zadebljanjima stabljike, pritom upijajući sve spojeve iz okoline. Upravo zbog tendencije upijanja, važno je birati organski uzgojenu aloe veru jer konvencionalno uzgojena sadrži pesticide, kemikalije i umjetna gnojiva.

Rješenje za isušenu kožu i kosu, opekline i alergije, neurednu probavu na putovanjima i razne druge tegobe, mnogi su pronašli upravo u  popularnoj biljci aloe vera. Zato se opskrbite najčišćom, organskom Aloe Verom poput one branda Lily of the Desert i provjerite kako vam može pomoći.

Image
Foto: PROMO
Image
PROMO

Moćna i svestrana aloe vera

1. Kod opeklina i iritacija kože Aloe vera potaknut će i ubrzati zarastanje te umiriti kožu.

2. Za njegu i hidrataciju kose izmasirajte tjeme gelom aloe vere ili ga iskoristite da djeluje kao obnavljajuća maska za kosu.

3. Ispiranje usne šupljine sokom aloe reducirat će upalne procese zubnog mesa i održati dentalnu higijenu uklanjanjem zubnog plaka.

4. Aloe vera zbog snažnih antioksidansa pruža zaštitu od infekcija, a smiruje i nadraženost od uboda insekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Aloe vera može potakuti probavu, alkalizira organizam i stimulira naš prirodni obrambneni štit, a pozitivno utječe i na ženske reproduktivne organe i regulira menstrualni ciklus.

Najčišću organsku aloe veru Lily of the Desert potražite u svim bio&bio trgovinama te na webshopu www.biobio.hr. Savjeti i preporuke na 0800 246 246

Više s weba

Pročitajte još

Image
beauty tretman

Pivo za kosu: želite li 'razveseliti' svoju kosu počastite ju pivom

Više s weba