Vrhunska vozila

Svečano otvoren prvi zagrebački Auto salon Kramar

Image
Foto: Mario Poje

Od sinoć svi ljubitelji kvalitetnih, za klasu boljih automobila, dobili su novo mjesto gdje će moći odabrati sigurno, povoljno i provjereno vozilo

21.6.2019. u 11:08/ Promo

Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, Auto salon Kramar otvorio je u tzv. autoaveniji  na Jankomiru, svoj prvi salon i time zacrtao novi poslovni put pozicioniranjem u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Image
Foto: Mario Poje
Image
Mario Poje

Tvrtka je u Hrvatskoj osnovana 2015. godine i pripada grupaciji Kramar koja posluje već 15 godina u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a nakon otvaranja podružnice u Splitu, zagrebački salon je veliki iskorak u poslovanju koji ujedno znači i otvaranje novih poslovnih i prodajnih mogućnosti za nabavkom vrhunskih vozila s certifikatom.

Image
Foto: Mario Poje
Image
Mario Poje

Poslovni koncept nastao iz zaljubljenosti u automobile i želje da tržištu ponude sigurnost, garanciju i financijski najpovoljniju cijenu za automobile svih klasa od nižih, preko srednje klase do luksuznih.

Image
Foto: Mario Poje
Image
Mario Poje

Auto salon Kramar omogućuje narudžbu automobila po želji kupca, sigurnost u ispravnost vozila te jamstvo na mehaniku i tehniku vozila od 12 mjeseci. Osim toga moguća je i zamjena starog automobila za noviji što je vrlo popularna aktivnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Mario Poje
Image
Mario Poje

Čast da otvori novi auto salon Kramar, pripala je gradonačelniku grada Zagreba, gosp. Milanu Bandiću, a na svečanosti otvorenja kojom je predstavljen “novi frajer u gradu” prisustvovali su i zabavljali se Goran Bogdan, Ornela Vištica, Viktorija i Dino Rađa, Ivan Dečak, Marko Mrkić i Tarik Filipović.

Image
Foto: Mario Poje
Image
Mario Poje

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
uznemirujući video

VIDEO Maloljetnici divljali u automobilu: 'Boli nas k... ako se zabijemo'. Pa završili u stupu

Više s weba

Pročitajte još

Image
Trebate pomoć u potrazi za idealnim poklonom za dijete?

Proučite naš blagdanski vodič kroz hit dječje igračke I uhvatite blagdanske popuste!

Više s weba