HT B2Run

Uhvatite prijavu za najveću poslovnu utrku

Image

Posljednji je tjedan prijava za zagrebački HT B2Run

2.9.2019. u 11:51/ Promo

Najveća poslovno rekreativna utrka se nakon ljetne pauze vraća u svoje veliko finale, utrku u Zagrebu, koja kao i prethodne tri istrčane utrke u Splitu, Rijeci i Osijeku najavljuje svoje najveće izdanje i obaranje dosadašnjeg rekorda po broju trkača. 

Zagrebačka utrka trčat će se 3. listopada, na novoj lokaciji – seli se na omiljenu lokaciju sportaša i rekreativaca – jezero Jarun. Ovo jedinstveno događanje kroz spoj sporta i neformalnog druženja pokazalo se kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje zaposlenika na usvajanje zdravih životnih navika kako bi lakše svladavali privatne i poslovne izazove. 

Image
Foto:
Image

Prijave za ovogodišnji zagrebački HT B2Run, posljednji koji se trči u ovogodišnjoj hrvatskoj seriji ovih globalnih poslovnih utrka, završavaju u petak 6. rujna u 23:59h! 

„ Ulaskom u sezonu 2019. ušli smo u globalnu HTB2Run obitelj, stoga smo prilagodili pravila sudjelovanja tako da na našem poslovno-sportskom događanju sada mogu sudjelovati svi poslovnjaci, unutar granica Hrvatske i van nje. Također, kako uvijek osluškujemo želje i sugestije naših sudionika, ove smo godine također omogućili prijave obrtima i udrugama, kao i pojedincima koji nisu u mogućnosti oformiti tim od najmanje tri trkača kako je bilo pravilo do sada“, ističu iz organizacijskog odbora utrke te dodaju: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, novost je i nacionalni sustav nagrađivanja. Svi sudionici utrka u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu ulaze u finale za nacionalnu nagradu, koja se dodjeljuje nakon istrčane sve četiri utrke, a nacionalne nagrade se dodjeljuju za Najbrži grad, Najbržu trkačicu i trkača, Najbrži CEO, Najbrža državna institucija, Najbrža IT firma, Najbrži proizvođač pića, Najbrži proizvođač hrane, Najbrži medijski tim, Najbrži mladi lavovi, Najmotiviraniji tim i Najbolji navijački tim.“

Uz spomenuto od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke HTB2Run sudjeluju i u velikom trkačkom humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem Garmin kao službeni Timekeeper HT B2Run utrke zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama.

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

Više s weba

Pročitajte još

Image
pitali smo stručnjake

Trend pranja kose bez šampona sve je popularniji, no je li uistinu preporučljiv?

Više s weba