Animirani junaci

Uskrsni praznici uz omiljene crtiće na RTLplayu

Image

Za najmlađu publiku tu su cijele sezone animiranih serija kako bi za vrijeme uskrsnih praznika mogli uživati u avanturama svojih omiljenih likova iz crtića

16.4.2019. u 11:38/ Promo

MAŠA I MEDVJED

Iznimno popularna animirana serija „Maša i Medvjed“ nastala je na temelju ruske narodne priče, a 2015. osvojila je i prestižnu nagradu Kidscreen Awards u kategoriji najboljeg animiranog ostvarenja. Serija prati neobičan suživot nestašne djevojčice Maše i dobroćudnog Medvjeda koji je uvijek spreman zaštititi svoju malenu prijateljicu. 

INFINITY NADO

Nado igrači Jin i Dawn otkrivaju da su, nakon udara meteora, mnogi Nado junaci iz drugih dimenzija stigli u njihov svijet. S njima je stigao i Hellish Ghost – mračni avatar koji prijeti uništenju planete i uništava sve Nado borce koji mu stanu na put, a Jin i Dawn su jedini koji ga mogu zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LUNA PETUNIA

Serija prati dogodovštine Lune Petunije, djevojčice koja živi u našem svijetu i igra se u zemlji snova, gdje uči kako od nemogućeg napraviti moguće, podučavajući mlade gledatelje važnosti vjerovanja u sebe i u sve čudesne stvari koje njihov um i tijelo mogu.

Upravo se čita

Image

Svećenicima zbog povišice, plaće i 1040 eura. Pitali smo vas kad ste je vi primili: 'Uf...'

SCREECHERS WILD

Braća Xander i Ringo su Screechers Wild vozači koji žive i bore se u futurističkom gradu Zephyru. Oni će se udružiti s borbenim strojevima u obliku super brzih automobila kako bi zaustavili pokvarenog Ronana i njegove prijatelje koji svu moć Screechers diskova žele prigrabiti za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SUPER WINGS

Avion po imenu Jett putuje svijetom i isporučuje pakete djeci te rješava uzbudljive probleme sa svojim prijateljima Super Wingsima! U ovoj seriji se može puno naučiti o različitim kulturama, gradovima i državama te toleranciji i raznolikosti.

MAŠINE PRIČE

„Mašine priče“ spinoff je megapopularne animirane serije „Maša i Medvjed“ . Djevojčica Maša na simpatičan način prepričava najpoznatije svjetske bajke kojima često dodaje detalje koje je sama izmislila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u omiljenim animiranim serijama.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
beauty tretman

Pivo za kosu: želite li 'razveseliti' svoju kosu počastite ju pivom

Više s weba