UŠTEDE

Velika vijest za sve članove dm active beauty programa

Image

Do bodova i ušteda u dm-u brže nego ikad prije uz HIT LISTU BODOVA

9.1.2020. u 16:04/ dm

Blagdansko doba tijekom kojega uživamo u gastronomskim specijalitetima i obasipamo jedni druge darovima nažalost je došlo kraju. Kako bi ulazak u novu godinu protekao što bezbolnije i u pozitivnom ozračju, dm je za svoje vjerne kupce pripremio veliku novost, uz koju će prikupljanje bodova na kartici dm active beauty i štednja biti još brži i lakši.

Od prvog do petnaestog siječnja u prodavaonicama dm-a u Hrvatskoj možete kupiti šest linija proizvoda čijom kupnjom ostvarujete 20 puta više bodova. Kako biste ostvarili višestruke bodove, trebate samo obaviti kupnju i pokazati svoju karticu dm active beauty na blagajni.   

dm-ova „Hit lista bodova“ mijenjat će se svakih petnaest dana, a u ponudi vas očekuje šest linija koje uključuju neke od najpoznatijih i najprodavanijih proizvoda u dm-u. Tako u prvoj polovici siječnja možete ostvariti 20 puta više bodova na sveproizvode za kosu Ziaja, proizvode Lactovit te na sve proizvode brenda Plidenta.

Na „Hit listi bodova“ u prvoj polovici siječnja pronaći ćete i dm-ove robne marke poznate po pristupačnim cijenama i odličnoj kvaliteti. Riječ je o proizvodima za mušku njegu marke SEINZ., koja svojim minimalističkim dizajnom i pomno odabranim sastojcima proizvoda za njegu, brijanje i styling osvaja muške poklonike. Tu je i linija МОЙ koja uključuje proizvode za njegu lica koji odgovaraju i zahtjevnijim tipovima kože i prikladna je za vegane te kozmetika marke trend IT UP, koja sadrži sve što je potrebno za isticanje ljepote individualnosti.

Više novosti iz dm-a možete otkriti na dm-ovoj internetskoj stranici ili Facebooku.

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=p4Obk.eX5ANAo9u6T_I7w7RI33OWJWNwNfyDLgacT5n.S7/fastid=hykbjrlgzsdyjccabiecpnkttzky/stparam=uomqcpjgji/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=

Više s weba

Pročitajte još

Image
Mogućnosti liječenja

Pametan, učinkovit i jednostavan sustav za kontinuirano mjerenje glukoze u stvarnom vremenu Dexcom ONE dostupan u Hrvatskoj

Više s weba