noviteti

Zanima te osviještena (pre)hrana?

Image

Otkrij što se novo kuha u dmBio ponudi

23.7.2019. u 10:12/ dm

Ako si među onima koji tragaju za što održivijim namirnicama ili tek započinješ s održivijom prehranom – dmBio dobro je rješenje u oba slučaja. dmBio sastoji se isključivo od bio sastojaka, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete, a proizvodi iz ove linije zapakirani su u zgodnoj ambalaži na kojoj možete saznati sve informacije o proizvodu. Lagana i osviještena hrana i napitci dobra su kombinacija i za ljetne dane, pa u nastavku pronađi novitete iz dmBio ponude, ali i namirnice koje će poslužiti kao dobro ljetno osvježenje.

dmBio asortiman stalno se širi

dmBio je vlastita dm-ova robna marka koju možete pronaći u dm prodavaonicama i čiji se asortiman s novim osviještenim organskim proizvodima stalno upotpunjava. Nude se slatki i slani proizvodi, pripremljeni od visokokvalitetnih organskih namirnica koji potječu iz strogo kontroliranog ekološkog uzgoja.

Čajevi za hidrataciju i užitak

U dmBio asortimanu odnedavno je u ponudi dmBio mješavina voćnog čaja, slatka kompozicija brusnice i jagode koja pruža puni doživljaj okusa, a zaokružuje ga fini okus jabuke.  Ako pak želimo snažniju aromu, tu je i dmBio crni čaj sa svojom tipičnom crvenkasto-smeđom bojom. Dobar izbor za osvježenje je i dmBio zeleni čaj Chun Mee blago začinjene arome i okusa. Priprema ovog čaja je već stoljećima tradicija u Kini i uzgaja se u tamošnjim vrtovima čaja.

Lagani rižoto za ljetne dane

Za jednostavnu pripremu, a ujedno i laganu i zdravu za organizam, posebno tijekom ovih ljetnih dana, u ponudi je odnedavno dmBio rižoto s rajčicom, povrćem i seitanom. Sadrži blagu integralnu rižu u kombinaciji s rajčicama, crvenom i zelenom paprikom te seitanom, uz dodatak mediteranskog bilja poput bosiljka i ružmarina. Sve to zajedno dat će istinski doživljaj okusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napitci i grickalice u pauzama

U svojoj ponudi dmBio ima još velik broj napitaka koji će nas osvježiti i donijeti nam samo zdravo pripremljene sastojke, poput dmBio napitaka od kokosa ili manga. Za predah možete posegnuti za dmBio čipsom od kokosa ili pak dmBio pločicom od kokosa s tamnom ili mliječnom čokoladom.

Priprema jela sa dmBio namirnicama

Za pripremu jela dobro je posegnuti za osviještenim namirnicama, a dmBio nudi kokosovo brašno, šećer, ulje ili kokosovo mlijeko. Kokosovo ulje dobiveno je hladnim prešanjem, a odlikuje se posebno finim, egzotičnim okusom. Pravi okus za ljeto!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
Ekskluzivna ispovijest

Svećenik iz N. Gradiške slao uznemirujuće poruke dječaku. Roditelji za Danas.hr: 'Došao je u našu ulicu'

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=p4Obk.eX5ANAo9u6T_I7w7RI33OWJWNwNfyDLgacT5n.S7/fastid=crlgzndgyqbykrgmhbwqmkgriuma/stparam=ulhocphjay/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=

Više s weba

Pročitajte još

Image
Biljni svijet

Koje su najbolje biljke za kuhinju?

Više s weba