osam verzija za različite ukuse

Znate li da u dm-u možete kupiti prekrasni planer samo za žene?

Image

Ženski rokovnik podsjeća žene svih dobi da se posvete sebi

28.11.2018. u 12:21/ dm

„Budi baš onakva kakva želiš biti“ – tema je novog Ženskog rokovnika kojega možete nabaviti u dm prodavaonicama, a koji želi potaknuti žene svih dobi da se posvete sebi  - da duboko, iskreno, možda čak i bolno zagrebu ispod površine i promijene sve što je davno trebalo promijeniti.

Biti iskrena, a istovremeno blaga prema samoj sebi ponekad je najteže i zato je tim Ženskog rokovnika u suradnji sa stručnjacima osmislio niz pitanja i jednostavnih uputa kako bi se korištenjem rokovnika namijenjenog baš za žene, one prisjetile posvetiti sebi tijekom svih 12 mjeseci. Osim toga tu su i malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika poput mjesečnog pregleda troškova, liste za kupovinu i kalendara mjesečnice koje olakšavaju svakodnevnu organizaciju.

Image
Foto:
Image

Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zaigranom dizajnu te nudi osam verzija naslovnica za različite dobi i ukuse: od djevojka koje tek započinju planiranje samostalnog života, preko poslovnih žena i majki koje vode brigu o  kućanstvu, do dama u najboljim godinama – svatko može pronaći dizajn koji odgovara raspoloženju i životnoj dobi.

Vizualno privlačan i izuzetno praktičan Ženski rokovnik u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj, a popularnost je stekao zahvaljujući jedinstvenom pristupu jer svako novo izdanje podsjeća i inspirira žene na promjene i naglašava važnost brige o sebi.

Posjetite najbližu dm prodavaonicu, priuštite si ovu preslatku i korisnu knjižicu ili ju stavite na popis želja za božićne poklone i započnite planiranje nove godine u dobrom raspoloženju.

Više s weba

Pročitajte još

Image
beauty tretman

Pivo za kosu: želite li 'razveseliti' svoju kosu počastite ju pivom

Više s weba