superbaka

Baka šestero unučadi ima 61 godinu i tijelo koje bi mnogi poželjeli

Image
Foto: Instagram/lyndajager

'Sve počinje s razmišljanjem, trebali biste imati jasnu viziju zašto želite promjenu i to će biti vaša motivacija', kaže ova superbaka

1.8.2019. u 12:45/ Život i stil

Lynda Jager iz Kanade počela se natjecati u bodybuildingu u dobi od 51 godine. U teretanu je krenula u svojim 30-ima, u to doba je bila jako sramežljiva i vježbala je kod kuće. Priznaje da neki muškarci smatraju da ne izgleda dobro, ali većinom dobiva komplimente.

Dalje je rekla za Daily Mail da su joj natjecanja bodybuildingu pomogla da poveća samopouzdanje. Počela se fokusirati na oblikovanje svog tijela u dvadesetima nakon što je poželjela ojačati, ali u teretanu je krenula desetak godinu kasnije. Njezin interes postao je prava strast, Lyndu su ohrabrili kolege iz teretane i 55-godišnji suprug. 

"Mom suprugu se sviđa kako izgledam. Zna da primam komplimente i komentare drugih ljudi, ali to nije problem. Vrlo je siguran u našu vezu", kaže Lynda za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi nadahnuti druge

Za svoje prvo natjecanje Lynda je smršavila oko 3,6 kilograma i otada je malo iznad te težine. "Želim s drugima podijeliti svoje fitness iskustvo i znanje. Želim da ljudi znaju je moguće voditi zdrav život, ograničavajući prehranu ili droge. Nadam se da ću potaknuti druge da siđu s kauča i s telefona i krenu", kaže dalje.

Upravo se čita

Image
IZ DRUGOG KUTA

Ekskluzivno! Ovo je dosad neviđena snimka brutalne tučnjave na Platku!

"Sve počinje s razmišljanjem, trebali biste imati jasnu viziju zašto želite promjenu i to će biti vaša motivacija. Zamislite kako ostvarujete svoje ciljeve. Imajući na umu tu jasnu viziju, potražite sve informacije iz pouzdanih izvora na internetu ili pronađite kvalificiranog trenera ili trenera", rekla je te dodala na kraju da sve počinje u glavi, ali se onda nastavlja iz srca i da je važno vjerovati u sebe. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
I što napraviti

Grudi u menopauzi: kakve promjene možete očekivati

Više s weba