18 glavnih razloga

Evo odgovora na pitanje zašto muškarci varaju?

Image
Foto: Photos.com

Jednom i zauvijek saznajte odgovor na vječno žensko pitanje: 'Zašto muškarci varaju?'

10.1.2014. u 11:00/ krenizdravo.com

Mnogo je knjiga napisano, pjesama odpjevano, romantičnih i manje romantičnih filmova snimljeno i pregledano na temu nevjere, radilo se o ženi ili muškarcu. Nevjera je u svakom slučaju „šamar“ partneru neovisno koji se partner zapleo u tu mrežu neistine i zavrzlame. Neki će reći da je prevara česta i ne toliko šokantna dok će drugi i samo malo dulji pogled na osobu suprotnog spola shvatiti kao stajanje na margini nebodera preljuba. Bilo kako bilo, muškarci kao pravi stručnjaci u ovom području imaju i svoje razloge za takvo ponašanje, pa jesu li oni opravdani ili nisu, presudite sami, a isto tako, „bolje spriječiti nego liječiti“ kažu mnogi, stoga prevenirajte virus prevare, navodno se širi velikom brzinom, ostavljajući pritom velik broj žrtava za sobom.

Pobrojali smo 18 glavnih razloga koje muškarci u velikom broju navode kada ih dopadne pitanje varanja svoje partnerice. Pa krenimo redom i kao što i priliči, naopako, sve do broja 1., Alfe i Omege, razloga svih razloga, sigurni smo da ćete se na kraju istinski iznenaditi.

18. OVISNOST O SEKSU

Ovo je jedini razlog na listi koji se može opravdati zdravstvenim terminima, odnosno kao zdravstveni problem, jer to on zaista jest. Ovisnost o seksu je stanje u kojem si „varalica“ ne može pomoći. Ako je osoba stvarno ovisnik o seksu u pravom smislu te riječi, on treba potražiti stručnu pomoć, i to nema nimalo sarkazma, već doslovno, postoje stručnjaci i liječnici koji se bave upravo tom vrstom problema. No, pogledamo li istini u oči, ovisnost o seksu nije toliko čest problem kao što bi neka gospoda željela da se misli. Mnogi muškarci koriste termin ovisnosti o seksu – ali tek onda kada ih se uhvati u prevari.

17. KULTUROLOŠKE RAZLIKE

U nekim je kulturama (npr. Šeici ) normalno da muškarci imaju ljubavnice, u nekima i veći broj žena. Monogamija je u većini zemalja opće prihvaćeno moralno i zakonsko pravilo, no to nije svugdje slučaj. Stoga pripazite kod šarmantnih i zavodljivih stranaca, jako je važno što mu je obiteljsko stablo prenijelo u nasljeđe.

16.“ KINKY“ SEKS

Muškarci će često reći da su oni spol koji seks treba više nego li što ga treba žena, spol koji o njemu razmišlja danonoćno, koji na njega ima stečeno pravo,  jednom riječju on je lovac i to mu je u krvi. A sada nazad u realnost, i ženama i muškarcima seks i seksualnost igraju veliku ulogu u životu, samo je razlika u doživljavanju istog. Ne rijetko se događa da se muškarci upuštaju u prijevaru samo kako bi nahranili svoje apetite za raznim perverznim igricama i nastranim fantazijama za koje smatraju da na njih njihova partnerica nikada ne bi pristala, smatrala ih odbojnim, iako to možda uopće nije istina, a neki idu toliko daleko da ne bi uopće željeli da njihova partnerica radi „takve stvari“ pa makar i sa njima samima.

15. OPORTUNISTIČKI SEKS

Predstavljena mu je mogućnost, odnosno, „uletjela mu je prilika“ da ima nešto malo „sa strane“; ukoliko smatra da ne postoji način da bude uhvaćen i da šaputanja o njegovoj prevari dođu do ušiju njegove partnerice, on priliku prihvaća objeručke; pa jednom se živi, zar ne? Dobro, sada smo malo sarkastični.

Više možete pročitati OVDJE.

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Česta ljetna boljka

Hrana za proljev: što jesti, a što izbjegavati

Više s weba