povratak u formu

Holivudska glumica Kate Hudson pokazala tijelo nakon prođaja

Image
Foto: Kate Hudson/Instagram

Kate Hudson nedavno je rodila po treći put. Nakon što su beba i mama uhvatile rutinu, Hudson je odlučila poraditi na svom izgledu

19.12.2018. u 10:54/ Život i stil

Dva mjeseca nakon što je na svijet donijela treće dijete, djevojčicu Rani Rose, Kate Hudson na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je bez majice, kako bi pokazala postporođajnu figuru. 

"Evo nas... Uhodali smo se i sada je vrijeme da pronađem malo vremena za sebe. Za mene to znači zdravlje. Zašto? Zato što želim što više vremena biti sa svojom djecom", kaže 39-godišnja Kate.

"Trenutno mi je misija vratiti se na staru figuru i težinu (...) Želim isprobati neke nove vježbe i hraniti se što je zdravije moguće. Istovremeno, želim dojiti što dulje, odgajati svoju djecu, svakodnevno raditi, pronaći vremena za svog muškarca, imati vremena za prijateljice i ostati razumna", kaže Hudson te dodaje da planira smršavjeti 11 kilograma, ali i da joj izgled nije najbitniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rani Rose je glumičino dijete koje je dobila s dečkom Dannyjem Fujikawom. Hudson ima i 14-godišnjeg sina Rydera iz veze sa Chrisom Robinsonom te sedmogodišnjeg Binghama iz veze s Mattom Bellamyem.

Upravo se čita

Image
LET 3 KOD MOJMIRE

O pobjedi: 'To su sile kozmičke zavjere, kao da nas guraju da pobijedimo na Dori, pa i na Euroviziji'

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Neugodna pojava

Dlake oko bradavica kod žena: koji su mogući uzroci i kako ih se riješiti?

Više s weba