'želim da avin život ima smisla'

Hrabra majka odlučila iznijeti trudnoću do kraja kako bi donirala organe svoje bebe

Image
Foto: YouTube

Tužnu vijest saznali su u 20. tjednu trudnoće, no usprkos liječničkim savjetima da pobaci, Hayley je hrabro odlučila zadržati dijete i donirati organe

20.12.2017. u 15:03/ Život i stil

Par iz Velike Britanije, Hayley i Scott Martin, prolazi iznimno teške trenutke iščekujući rođenje svog djeteta za koje znaju da će umrijeti na porođaju ili vrlo brzo nakon njega.

Tužnu vijest saznali su u 20. tjednu trudnoće, no usprkos liječničkim savjetima da pobaci, Hayley je hrabro odlučila zadržati dijete i donirati organe. "Nismo čak ni uzimali u obzir prekid trudnoće", kaže Martin, a Hayley dodaje: "Ne bih nikada to napravila. Ona je moje dijete". 

Hayley je već u 19 tjednu osjetila da nešto nije u redu s njezinim djetetom, a ginekolog je tjedan dana kasnije potvrdio sumnje. Beba koju ova hrabra mama nosi ima rijedak genetski poremećaj, odnosno nema bubrege i mjehur te zbog premalo plodne vode nema dobro razvijena pluća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos tome, par se nada da je bebino tkivo iz srčanih zalizaka, jetre i gušterače dobro te da će nekome spasiti život. "Naše će dijete umrijeti, ali ako možemo spasiti nekoga, vrijedi tuge kroz koju prolazimo. Želim da Avin život ima smisla", poručuje Hayley.  

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
IZ DRUGOG KUTA

Ekskluzivno! Ovo je dosad neviđena snimka brutalne tučnjave na Platku!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Više s weba

Pročitajte još

Image
informirajte se

Čajevi u trudnoći: koje smijete, a koje ne smijete piti dok čekate bebu

Više s weba