uređaj stigao u Zagreb

Hrvatice više ne moraju u inozemstvo zbog pomlađivanja vagine i peglanja bora

Image
Foto: Promo

Po prvi puta u Hrvatskoj predstavljen je medicinski uređaj Eva i 4 PLUS čiji se rad bazira na dinamičnoj kvadripolarnoj radiofrekvenciji (DORF)

18.10.2019. u 10:15/ Promo

Poliklinika Hilarus privatna je zdravstvena ustanova čija je misija već 20 godina nepromijenjena - pružiti pacijentima uslugu korištenja najmodernijih dijagnostičkih uređaja uz rad vrhunskih stručnjaka.

Vođeni tom misijom prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije i osnivač Poliklinike Hilarus zajedno s dr. Tanja Vrčić specijalist dermatovenerologije, odlučili su se za nabavku uređaja Eva i 4 PLUS. 

Ciljano djelovanje uz očuvanje ostalih dijelova tkiva

Dinamična kvadripolarna radiofrekvencija (DQRF) najnovija je biofizikalna tehnologija kojom se emitira energija u određeni  sloj tkiva s potpunim očuvanjem ostalih dijelova tkiva. Na taj način ciljano djelujemo na željenoj dubini tkiva s minimalnim ili nikakvim rizikom od neželjenih oštećenja ili pretjeranog zagrijavanja.
Takav inovativan način rada pogodan je u mnogim indikacijama medicinskih grana ginekologije i dermatologije. 

Primjena DORF tehnologije u ginekologiji – EVA

DQRF tehnologija u ginekologiji izvrsno je rješenje za probleme ženske intime. Tretmanom možemo na siguran i učinkovit način, bez neugode, rješavati brojne probleme ženskog intimnog područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban fokus prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić stavio je na ginekološke probleme koji znatno utječu na kvalitetu života žena, a uz tretmane DORF tehnologijom mogu se otkloniti. 
Kao najvažniji istaknuti su genitourinarni sindrom u menopauzi  koji se manifestira kroz vaginalnu suhoću, osjećaj zatezanja, peckanja i bolnih spolnih odnosa. Uz stimulaciju mikrocirkulacije smanjuju se simptomi koji nastaju kao posljedica vulvovaginalne atrofije.

Drugi važan problem koji je istaknu prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić, a rješava se primjenom DORF tehnologije u medicinskom tretmanu je blaži oblik SUI (Stres Urinary Incontinence), u prijevodu neželjeno i nevoljno "bježanje" mokraće pri određenom fizičkom naporu. 

Upravo se čita

Image
PROF. ZORIČIĆ UPOZORAVA

Droga koja kosi mlade Amerikance. Doslovno se uguše i od vrlo niskih doza: 'Kad dođe kod nas glave će se gubiti'

Smanjenja osjetljivost i opuštenost rodnice i znakovi starenja ženskog intimnog područja, problemi su s kojima se žene susreću u zreloj dobi. Djelovanjem radiofrekvencije potiče se fibroblaste na aktivnost, a oni onda proizvode novi kolagen, protein ključan u misiji održanja mladolikosti kože. 

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(Foto: Promo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjena DORF tehnologije u dermatologiji – 4 PLUS

Radiofrekvencija je vrlo učinkovita i često upotrebljavana metoda pomlađivanja kože i smanjenja količine potkožnog masnog tkiva.  Primjenjiva je na svim tipovima i bojama kože, a djeluje na način da dovodi do zagrijavanja različitih slojeva kože i potkožnog tkiva.

Dolazi do redukcije masnih stanica pa se može reći da se sinergijom opisanih učinaka postiže zatezanje i učvršćivanje ne samo kože, nego i potkožnog tkiva, a tretirano područje dobiva ljepše konture te poboljšan izgled.

Kod predstavljanja uređaja i tretmana dr. Tanja Vrčić, specijalist dermatovenerologije naglasila je da kada je riječ o licu, najbolji rezultati postižu se pri tretiranju opuštene kože, plitkih bora na čelu, oko usta i očiju te hiperpigmentacija i ožiljaka. 
Područje djelovanja 4 PLUS uređaja uz DORF tehnologij mnogo je šire: poboljšava se tekstura kože vrata i dekoltea, rješavaju se masni jastučići na podbratku, a pomaže i kod problema koji muči i mlade djevojke i žene u godinama, posebice ako ne vježbaju – a to je opušten tonus i koža na nadlakticama. 

Odlični rezultati postižu se i na tijelu: višak masnog tkiva s trbuha, bedara, bokova, stražnjice pa čak i koljena smanjuje se, a koža se pod utjecajem radiofrekvencije zateže pa je cijela figura čvršća i ljepše oblikovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bezbolni tretmani bez potrebnog vremena oporavka

Tretmani koji se  provode DQRF tehnologijom u ginekologiji i dermatovenerolgiji bezbolni su, ne zahtijevaju vrijeme oporavka i maksimalno su sigurni, tj. minimalna je mogućnost komplikacija kao što je prekomjerno zagrijavanje tkiva.

Naglasivši koliko im je u radu bitna sigurnost pacijenata, liječnički je tim istaknuo i jednu od bitnih karakteristika uređaja: ako pacijentica primijeti bilo kakav oblik nelagode kod inače bezbolnih tretmana, postupak jednostavno i lako – pritiskom na mali uređaj koji dobije – može prekinuti i sama.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čest problem

Neugodni bolovi oko pupka: kojih je 11 mogućih uzroka

Više s weba