Motivira druge

Influencerica pobijedila rak, a tvrdi da joj je dizanje utega promijenilo život

Image
Foto: Instagram screenshot/Linnlowes

Popularna influencerica potpuno je promijenila svoje tijelo, a sve zahvaljujući utezima

18.2.2019. u 9:50/ Život i stil

Švedska influencerica Linn Lowes inspirira čak 1.8 milijuna pratitelja na Instagramu svojim snimkama vježbanja i pozitivnim porukama. Iako je fizički aktivna cijeli život, ova trenerica pravu je strast prema vježbanju otkrila kada joj je dijagnosticiran limfom sa samo 26 godina. 

Svijet joj se potpuno preokrenuo, ali svu je svoju snagu stavila u borbu protiv bolesti. 

"Dijagnoza raka me šokirala. Mrzila sam svoje tijelo zbog situacije u kojoj sam bila", napisala je na Instagramu. Kemoterapija ju je prisilila da odustane od vježbanja na neko vrijeme, a kada je konačno uspjela pobijediti rak - njezino je tijelo bilo preslabo za bilo kakvo ozbiljno vježbanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, nije odustala, već je odlučila postati najjača verzija sebe. Postala je nutricionistički savjetnik i osobni trener, a upravo je dizanje utega potpuno promijenilo njezino tijelo. 

Upravo se čita

Image
divljali pa vikali

Detalji tučnjave na Platku: BMW-om zapeli u snijegu pa napali HGSS-ovce, nastradala i žena

"Niti u snu nisam mogla zamisliti da će me tijelo dovesti to ovoga trenutka nakon kemoterapije, radijacije, operacija. Osjećam se kao da mi je svijet na dlanu i ništa me ne može zaustaviti. Iskreno želim zahvaliti tijelo što se nije samo vratilo na fazu prije bolesti, već je napredovalo!", napisala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trening ne mora biti za gubitak ili dobivanje kilograma. Može se raditi i o stvaranju i oblikovanju. Obožavam što dizanje utega radi mom tijelu i presretna sam što sve više žena radi isto", zaključila je.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
stiže roda

Što znači lažna menstruacija i kako je razlikovati od prave

Više s weba