transformacija

Izgubila više od 45 kilograma, a nije ni dana bila na dijeti

Image
Foto: Instagram/Jessica Gerlock

Simpatična Kanađanka otkriva kako joj je pošlo za rukom promijeniti svoj život i konačno postati zadovoljna sama sa sobom

7.12.2017. u 14:00/ Život i stil

Oni koji imaju višak kilograma znaju koliko je teško izgubiti ih i sigurno su probali brojne dijete koje su bile neuspješne i iscrpljujuće za organizam. 

Jessica Gerlock iz Toronta uspjela je skinuti 45 kilograma, a da ni dana nije bila na dijeti. Ovo su njezini savjeti kako da i vi dođete do željene težine bez gladovanja.

1. Zaboravite na dijete

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi me stalno pitaju kako sam izgubila 45 kilograma, što sam jela. Da vam budem iskrena, ja uopće nisam bila na dijeti.  Uvela sam jedino kontroliranje porcija i pazila da unosim samo zdrave namirnice. Najveći problem mi je bio promijeniti pespektivu", objašnjava Jessica. "Čak ni ne volim riječ dijeta. Kad je čujem to za mene znači baš obratno.

Naučila sam jesti ispravno. počela sam sve više kuhati i prestala sam jesti po restoranima. Tek kada sami kuhate, shvatite koje sastojke unosite u organizam. Uvela sam i pravilo da mi posljednji obrok bude u 20 sati. No, ako bih imala želju za slatkim, ispunila bih je. 

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO!

Prvi put za naše kamere progovorio HGSS-ovac napadnut na Platku: 'Sve mi je stresno'

2. Teretana

"Kada sam prvi put ušla u teretanu, nisam znala koristiti niti jednu spravu osim trake za trčanje. Unajmila sam osobnog trenera koji me naučio vježbati i utezima izgraditi mišiće i sagorjeti masti", kaže Jessica koja se zbog debljine dugi niz godina borila i s depresijom .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Jabuke

"Jabuke su najbolji saveznik u mršavljenju. Zadovoljavaju želju za slatkim i utažuju glad", otkriva jessica.

4. Ne odustajte

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu svi dani savršeni i nitko na svijetu nije savršen.  Morate naučiti ustati kada padnete. Kada posustanete, važno je oprostiti sebi i željeti nastaviti dalje. Važno je da ne odustanete i da se pridržavate pravila, ako da se ništa nije dogodilo", objašnjava ova mlada žena koja je nakon svoje transformacije postala i sama osobna trenerica.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
drugi put će razmisliti

Tata kaznio kćer i preuzeo njezin Instagram na kojem ju je 'sramotio' te dobio 10 tisuća pratitelja

Više s weba