promijenilo im život

Je li moguće živjeti samo od voća? Upoznajte par koji već godinama nije okusio ništa drugo

Image
Foto: Instagram

Promjena prehrane ih je preporodila. Pogledajte kako je voće utjecalo na njihovo zdravlje

19.9.2018. u 7:45/ Život i stil

Čuli smo za razno razne dijete, no s ovakvom se još nismo susreli. Mi bismo ju nazvali samo-voće dijeta, a riječ je o ekstremnoj dijeti koja uključuje konzumiranje, naravno, samo voća. 

Ovaj je način prehrane javnosti predstavio mladi par koji je izjavio kako se uz pomoć samo-voće dijete osjećaju energičnije.

Poljakinja Tina Stoklosa otkrila je ovu dijetu prije pet godina kada se odlučila na predbožićno čišćenje tijela. "Imala sam višak kilograma skoro cijeli život. U začaranom krugu raznih dijeta, kile su se i dalje nagomilavale, a ja sam se osjećala sve bespomoćnije", rekla je za LADbible

Vidjela je nekoliko ljudi koji se na ovakav način hrane te su joj svi izgledali neizmjerno sretni i energični. "Prvi tjedan dijete osjećala sam se genijalno. Kao da sam u sve zaljubljena", priznala je Tina. 

Čak se nedavno preselila na Bali kako bi se u potpunosti predala ovakvom načinu života, a ubrzo je srela i zaručnika, Belgijanca Simona Beuna, koji je također odlučio živjeti samo od voća. "Liječi depresiju, oslobađa od anksioznosti i psihičkih bolesti, a ima mnogo njih koji tvrde da liječi i rak", rekla je Tina. 

Par dnevno pojede između 2000 i 4000 kalorija, a ova brojka ponekad uključuje i do 30 banana na dan. Za piće koriste samo kokosovu vodu, a zube nisu oprali već dvije godine jer smatraju da ih voće očisti. 

Koliko je dijeta zaista djelotvorna, trebalo bi isprobati. No, ne zvuči nimalo lako zamisliti dan u kojem je za doručak predviđena jabuka, za ručak breskva, a večeru ananas. 

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
OTKUD LOGIKA?

Provjerili smo zašto u istoj banci u Hrvatskoj štediša na 10.000 eura zaradi 2 eura, a u Sloveniji 100 eura?

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li opasan?

Što je uzrok smeđeg iscjetka kod žena?

Više s weba