OGLAS

#nemakompromisa

Jelena Veljača: Majčinstvo je beskompromisna, stalna improvizacija

Image
Foto: Promo

Nove pelene Pure Protection Pampers prve su u svijetu izrađene od probranog pamuka, mekih vlakana na biljnoj bazi i celuloze iz održivih izvora te su savršen izbor za bebe čije majke ne pristaju na kompromis

23.5.2019. u 10:22/ Promo

Dolaskom bebe u dom budući roditelji dobivaju novu ulogu koju slijedi niz novih svakodnevnih odluka koje se tiču novog člana obitelji.  Bilo da se radi o odabiru hrane bez aditiva, dermatološki testirane kozmetike ili odabiru brendova koji ne koriste dječji rad, roditelji za svoje bebe biraju samo najbolje. Ipak, u nedostatku osviještenih brendova na hrvatskom tržištu, nerijetko moraju učiniti puno kompromisa.

Kako ne bi morali raditi kompromis oko svoje bebe, roditeljima je sada dostupna Pampers Pure Protection linija dječjih pelena i maramica – prva na svijetu izrađena od posebno probranih prirodnih sastojaka koja pruža visoku učinkovitost, bez koje bi svakodnevica moderne mame bila dodatno otežana.


Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo)

Majčinstvo bez kompromisa

Gdje je potreban kompromis i kako postići balans rješenja, pitanja su koja si često postavljaju novopečeni roditelji. Jelena Veljača, ambasadorica Pampers Pure linije, smatra kako roditelji ne bi trebali raditi kompromise.

„Majčinstvo mi je donijelo i jedan 'switch' i sad više ne brinem samo o sebi, sad imam tuđi mali život u svojim rukama i moram dati sve od sebe – nema kompromisa. Majčinstvo je beskompromisna, stalna improvizacija", kaže Jelena.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo)


Nema kompromisa kada su u pitanju bebe

O putovanju kroz majčinstvo, razvoju majčinskog (zaštitničkog) instinkta, očekivanjima i donošenju kompromisnih rješenja Jelena Veljača, ambasadorica kampanje, razgovarala je s mamama na Pampers panelu „Nema kompromisa“ u dječjem multibrand storeu Ne.Ne.Ne.

Svoja iskustva razmijenile su Anita Duić, manekenka i dekoraterka seta, zatim naše kazališne, filmske i televizijske glumice Ana Maras Harmander i Nataša Janjić, vlasnica i direktorica PR agencije Komunikacijski laboratorij Manuela Šola te influencerica Dajana Civadelić, u insta-svijetu poznatija kao @chilli_di. 

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo)


Upravo se čita

Image
AGENCIJA ZA MOBILNOST

Kroz Erasmus+ Hrvatskoj na raspolaganju više od 40 milijuna eura: Od 2014. do 2023. ugovoreno je 3314 projekata

"Svi poslovi do trenutka kada sam rodila dijete, čak i 16-satno radno vrijeme je ništa naspram majčinstva", iskreno će Anita Dujić. S njom se slaže i Nataša Janjić, koja na pitanje kako ju je majčinstvo promijenilo šaljivo zaključuje da ju je: "Bezuba zvijer svladala". "Nisam ni sanjala da ću biti majka. Nitko nije očekivao ovoliki umor. Htjela sam isprobati sve pelene. To sam i učinila. Pampers je zadovoljio sve moje uvjete", nastavljaNataša.

Njezina kolegica Ana Maras Harmander otkriva da je sa svojim djetetom sama prvi put putovala kada mu je bilo samo dva mjeseca te dodaje kako joj je izuzetno bitno da Pampers pelene može pronaći u svakoj zemlji u koju ide - pružaju joj sigurnost i zna da se na Pampers može osloniti. 

"Dijete koje se navikne na život bez kompromisa počne sudjelovati. Može se intenzivno živjeti i kao mama", dodaje Jelena Veljača koja sa svojom Lenom često putuje zrakoplovom.

Složile su se da je za mame najvažnija sigurnost njihova djeteta  pa zato odabiru proizvode visoke kvalitete za koje ne moraju raditi kompromis, kao što su i Pampers pelene.


„Na našem je tržištu veliki izazov pronaći osviještene proizvode koji zadovoljavaju visoke kriterije moderne mame, a istovremeno su vrlo učinkoviti. Jako mi je drago da nam je sada dostupna Pampers Pure Protection linija s kojom roditelji ne moraju činiti kompromise niti na jednoj strani – niti u vezi djetetovog zdravlja i dobrobiti, niti u smislu okoliša“, izjavila je J. Veljača. 

"Pelene su civilizacijsko dostignuće", zaključuje Ana Stunić.

Održivi i sigurni materijali za bebinu kožu

Dio odrastanja beba ne čine samo sretni trenuci, već i nestašne epizode kada roditelji trebaju očistiti 'nered' iza svojih najmlađih. Mame i tate sada mogu biti opušteni i sigurni u svoj izbor.


Pri osmišljavanju svoje nove linije Pure Protection Pampers nije radio kompromise niti oko čega. Radi se o prvoj na svijetu liniji pelena i maramica koja je izrađena od probranog pamuka, mekih vlakana  na biljnoj bazi, celuloze pribavljene iz održivih izvora i ostalih pažljivo odabranih materijala, ispričao je okupljenima marketinški menadžer Pampersa Neven Kružljak.

"Šest godina rada na Pampersu nije me moglo pripremiti za očinstvo. Svojoj ženi skidam kapu", iskreno će Kružljak  koji je otkrio da je i sam postao tata prije dva mjeseca. Na pitanje mijenja li pelene, odgovara potvrdno. "Moj sin je prvi koji proba pelenu kada se pojavi. On je moja fokus grupa", šaljivo će Kružljak. 

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo)

Pure Protection linija dermatološki je testirana, hipoalergena i ne sadrži dodatne mirise, klorni izbjeljivač, kao ni lateks. Bebina koža sigurna je kada uz nju prianjaju pelene izrađene od celuloze iz održivih izvora te od materijala koji su ili ponovno upotrijebljeni ili reciklirani ili obnovljeni tijekom prošle godine. Pure Protection pelene sadržavaju karakteristike koje bebi i roditeljima omogućavaju miran san uz suhoću do 12 sati, kao i pouzdani indikator kada je pelena mokra.


O Pampersu

Više od 50 godina roditelji vjeruju Pampersu kada je u pitanju briga za njihove bebe. Pampers je dio kompanije Procter & Gamble, a njihove pelene zauzimaju prvo mjesto kao najprodavanije pelene na svijetu.  Pampers nudi cjelovit asortiman pelena, vlažnih maramica i pelene-gaćice dizajnirane kako bi omogućile zaštitu i udobnost u svakoj fazi bebinog razvoja. Posjetite www.pampers.com.hr kako bi doznali sve o Pampers proizvodima te pronašli ideje i informacije za brigu oko vaše bebe.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
Božićne težine teško se riješiti

Za jednu šalicu kuhanog vina potrebne su 44 minute hoda, za tipičnu božićnu večeru sat i 44 minute trčanja


Više s weba