Postati mama je lako!

Kako lakše zatrudnjeti: 5 trikova koji vam mogu pomoći

Image
Foto: Thinkstock

Zdravstvene tegobe ili neuredan način života mogu dovesti do neplodnosti. Nudimo vam nekoliko savjeta kojih biste se mogli pridržavati, ako planirate trudnoću

21.11.2017. u 7:30/ Mirela Matejka

1. Aplikacija Natural Cycles

Ovu aplikaciju podupiru klinička ispitivanja. Svakodnevno koristi očitavanje temperature kako bi izmjerila razinu hormona i analizirala vaš ciklus. Obično se koristi kao kontracepcijsko sredstvo, ali način rada se svodi i na "plan trudnoće". Nema više korištenja Lh trakica za ovulaciju, uključujući i stalno mjerenje temperature toplomjerom.   

2. Masaža

Kvalificirani proslavljeni masažni terapeut Clare Blake razvio je tretman koji tradicionalnu masažu, Tai Chi i Rebozo (tradicionalna šamanska obvezujuća praksa), ukomponira zajedno s vizualizacijskim tehnikama i meditacijom za pomoć ženama koje se bore s neplodnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Tehnika relaksacije

Nađitw vremena za opuštanje. Istraživanja su otkrila da 45 minuta joge tjedno ženama može uvelike povećati njihove šanse da ostanu trudne. Krenite s jogom kako biste pronašle svoj mir (Zen) i ostvarile plan.

Upravo se čita

Image
preživjela u Siriji

Ovo je Aya, njeno ime znači Čudo. Našli su je pupčanom vrpcom vezanu za mrtvu majku

4. Pripazite na lubrikante

Premda bi lubrikanti trebali poboljšati prolazak spermija, neki sadrže štetne tvari koje mogu loše utjecati na spermu. Pročitajte sastav lubrikanata i izaberite one koji blagotvorno djeluju na kožu umjesto onih štetnih.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Vitamini za vitalnost

Nemojte trošiti novac na multivitamine koji se oglašavaju. Jednostavno posegnite za  folnom kiselinom i vitaminom D. Profesor Geeta Nargund, medicinski direktor CREATE Fertilitya, preporuča 400 mikrograma folne kiseline dnevno, koju možete kupiti u trgovini zdrave hrane.

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
stiže roda

Što znači lažna menstruacija i kako je razlikovati od prave

Više s weba