OGLAS

Riješite se sala

Kako pravilno raditi trbušnjake i koje su najbolje vježbe za ravan trbuh

Image
Foto: www.profimedia.hr

Trbušnjake je najbolje raditi u super serijama jer vam takve serije najbolje pogađaju trbušne mišiće

13.12.2018. u 11:45/ Život i stil

Nemojte se zavaravati i misliti da će trbušnjaci nenormalno iskočiti ako ćete ih raditi svaki dan. Možete ih raditi 1000 dnevno no ako se ne hranite pravilno i jedete masnu i nezdravu hranu, sva ta masnoća će se zadržati upravo na vašem trbuhu. Ako dugo i pravilno radite trbušnjake a ne vidite ih, probajte stisnuti trbuh i možda ih osjetite. To znači da su ispod sloja masnoće ili sala. Tada morate promijeniti svoju prehranu i dopustiti tom salu da se otopi pa da trbušnjaci mogu izaći na vidjelo.

Dosta ljudi misli pa ako mi se ne vide trbušnjaci zašto bi ih uopće radio. To je apsolutno krivo, radite trbušnjake i jedite pravilno, a povremeno se bavite sportom ili trčanjem i nakon 2 do 3 mjeseca vaši trbušnjaci će se polako nazirati. Morate zapamtiti da se trbušnjaci ne dobivaju u teretani nego u kuhinji.


Odlična vježba za trbušnjake je veslanje. Sjednite na i dignite noge u zrak pa ih vucite naprijed natrag dok su u zraku. Te serije nije potrebno previše puta ponavljati jer nakon 10 ponavljanja osjetiti ćete zatezanje na području trbušnog zida. Kada to osjetite ostavite noge da budu u zraku probajući da ne dodirnu tlo. To probajte raditi od 30 sekundi do 1 minute.

Image

Vježbe, Trbušnjaci

Foto: Thinkstockphotos.com
Image

Vježbe, Trbušnjaci

Thinkstockphotos.com

(FOTO: Thinkstock)

Još jedna odlična vježba za trbušnjake je sklopka. Legnite na leđa na pod i ispružite ruke i noge ravno tako da ste cijelom dužinom na podu. Nakon toga dižite ruke i noge ravno i neka se u isto vrijeme dodirnu u zraku. Ta vježba je dosta fizički zahtjevna pa napravite svega nekoliko puta sa par ponavljanja i vidjet ćete da djeluje.

Jedna od najboljih vježbi za trbušnjake je da legnete na pod, i laktovima se podignete u zrak. Držite se laktovima a ruke spojite ispod glave i stisnite trbuh. Nakon samo 30 sekundi osjetiti ćete jako zatezanje trbušnog zida. Onda se možete okrenuti na jednu i drugu stranu bočno i napraviti to na jednoj nozi kako biste pojačali intenzitet vježbe.

Ovo su samo neke od najosnovnijih vježbi za ravan trbuh, no ako želite ravan i sexy trbuh kojeg možete pokazivati, vježbanje nije dovoljno nego se počnite i pravilno hraniti.


Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
Božićne težine teško se riješiti

Za jednu šalicu kuhanog vina potrebne su 44 minute hoda, za tipičnu božićnu večeru sat i 44 minute trčanja


Više s weba