Ljeto u zagrebu

Ljetni kamp za djecu – Mala SmArt akademija za superjunake

Image
Foto: www.profimedia.hr

Mala SmArt akademija za superjunake – ljetni kamp za djecu 6 do 12 godina po mjeri je svakog superjunaka

16.8.2019. u 9:00/ Život i stil

Znamo da nije lako naći mjesto gdje bi tvoje dijete nakon ljetnih praznika, a netom prije škole, provelo ne samo kvalitetno vrijeme, već se i istodobno zabavljalo i učilo mnogo toga novog. A sve kroz kreativnu igru i opuštanje te pomno birane aktivnosti koje će potaknuti sve talente i sposobnosti koji „čuče“ u njemu. Jer u svakome se od nas krije superjunak ili superjunakinja. Samo treba učvrstili super moći tvog super malca, da bi hrabro, samopouzdano i s veseljem krenuo u svoje nove jesenske školske avanture.

I upravo zato tu je za tebe najoriginalnija i najzabavnija mala SmArt akademija za superjunake – jedinstveni ljetni kamp za djecu na otvorenom! Mala SmArt akademija za superjunake – ljetni kamp za djecu 6 do 12 godina po mjeri svakoga superjunaka

(Foto: Promo)

Svaki se superjunak treba znati opustiti i 'stati na loptu'

Kako „spašavanje svijeta“ može biti zahtjevno, čak i za prave superjunake, usput ćemo naučiti tehnike opuštanja, zahvaljujući kojima ćemo "nabildati" svoje samopouzdanje, povećati odlučnost i sigurnost u sebe, izoštriti koncentaciju i pažnju, ali i dati krila našoj kreativnosti. I sve to kroz smijeh i zabavu u savršenom ambijentu prirode, koja je stvorena za poticanje bezgranične mašte i neograničenog istraživačkog duha!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ma pred nama je nezaboravnih 5 dana igre i zabave i mnoštva fora radionica za djecu, kojima ćemo Grad mladih pretvoriti u Grad superjunaka! Kome je namijenjen ljetni kamp za djecu – Mala SmArt akademija za superjunake? Svim superjunacima i superjunakinjama od 6 do 12 godina!

Termin održavanja ljetnog kampa za djecu – Mala SmArt akademija za superjunake: 02.09.2019 - 06.09.2019. od 8 do 16 h (prema potrebi moguće je organizirati raniji dolazak od 07:30 te kasniji ostanak do 16:30h)

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Mjesto održavanja ljetnog kampa za djecu – Mala SmArt akademija za superjunake: Grad mladih, Aleja hrvatske mladeži 19 (bivši Pionirac)

Cijena kampa: 1200 kn za rane prijave do 25.08.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga plaća se puni iznos vrijednosti kampa od 1500 kn. Drugo i treće dijete iz obitelji ima 10% popusta na cijenu. Kamp je moguće platiti i na 2 rate (Napomena: zadnju je ratu potrebno uplatiti prije službenog početka kampa).

Cijena kampa uključuje:

kreativne, znanstvene, umjetničke, sportske radionice za djecu kojima ćemo “trenirati” supermoći neograničene kreativnosti, koncentraciju, spretnost, komunikacijske vještine, istraživački duh, inovativnost te stjecati nova super znanja, vještine i talente! „Bildajući“ samopouzdanje i pozitivnu sliku o sebi, kao osobe koja može mijenjati svijet oko sebe! Osim toga kroz igru i zabavu učiti ćemo se logički i kritički razmišljati. Te ćemo iz prve ruke moći doznati kako i zašto nešto radi kako bi dobiti inspiraciju za samo naše nove nove pothvate

opuštajuće Relax Kids radionice koje uče djecu umiriti se, fokusirati i opustiti uz pomoć jednostavnih i djelotvornih tehnika svjesne pažnje, kontrole stresa, pozitivnih afirmacija i tehnika opuštanja razvijajući pri tom svoju osobnost, kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju i vizualizaciju pružajući im na taj način vještine i alate koji ostaju za cijeli život

potrebne materijale za svakog superjunaka i junakinju, nužne za izvođenje svih radionica tijekom kampa (Napomena: sve što mali polaznici izrade, nose kući)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

doručak, ručak i zdravi međuobrok za snagu i nove supermoći

osvježenje uz pića, kako bi svi superjunaci bili dorasli super zadacima s pravom razinom energije

unikatni poklon, koji svaki sudionik dobiva na dar kao uspomenu na svoju pustolovinu superjunaka + diplomu o uspješno položenoj akademiji superjunaka

stručno vodstvo školovanih profesionalaca zaigrana duha s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

osiguranje od nezgode za svakog superjunaka

Akademiju vode dvije kolegice vedra duha i dječje zaigranosti: dr. sc. Ivana Lončarek i certificirani Relax Kids Coach Mirjana Petković! A više o nama možeš doznati na SmArt Ideas Lab i Relax Kids Zagreb

Kako se prijaviti na kamp za djecu – Mala SmArt akademija za  superjunake? Prijaviti se možeš putem maila na smartislab@gmail.com i info@mirjanapetkovic.com ili pozivom na brojeve 091 556 5179 (Ivana) i 098 352 822 (Mirjana)

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bezazlene metode

Je li moguće izazvati menstruaciju prirodnim putem?

Više s weba