Pokrenimo se!

Ljeto je sve bliže: prvakinja u bikini fitnessu postat će vam prava inspiracija za skidanje naslaga

3.3.2019. u 18:29/ Šejla Begulić

Pomisao da uskoro uskačemo u kupaći kostim - za mnoge je prava noćna mora. Valentina Filipović, fitness prvakinja, otkrila nam je tajnu

"Ja sam prvakinja u bikini fitnessu. Bila sam juniorska, seniorska i apsolutna prvakinja Hrvatske u bikini fitnessu", otkrila nam je Valentina Filipović. Iza ove laskave titule stoji puno truda i znoja jer bikini fitness nije samo prešetavanje u kupaćim kostimima.

"Iza toga stoji jako puno truda i odricanja. Za nekoga to je, za nekoga nije."

Prije četiri godine, 22-godišnja  Valentina zaljubila se u ovaj sport. Da je bolja od drugih dokazala je prije dvije godine kada je pomela konkurenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojoj kategoriji bikini fitnessa je bitna cijela prezentacija. Dakle, simetrija tijela, bitan je oblik, uzak struk, simetrija bokova i ramena, prezentacija, način na koji stojimo na bini, poze, karizma."

Baš tom karizmom i prekrasnim osmijehom nije samo osvojila žiri, već i srca brojnih djevojaka koje upravo u njoj vide najbolju mentoricu.

Upravo se čita

Image
ekspert za prisluškivanja

'Kad mobitel uđe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke. Obrisane se mogu vratiti'

Budimo realni, ne postoji žena koja ne želi izgledati sjajno! Ali bez muke - nema ni nauke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam isto žrtva toga, žrtva ponedjeljka. Jednostavno ponedjeljak je neki novi početak, početak tjedna. Vikendom se svi malo opustimo pa iz tog razloga u ponedjeljak krećemo", tvrdi Valentina.

Do ljeta je sve manje ponedjeljaka, a pomisao da uskoro uskačemo u kupaći kostim - mnogima predstavlja pravu noćnu moru. Pogotovo kad pogledamo savršeni virtualni svijet.

Spas u zadnji čas? Itekako! Kako zablistati na plaži - najbolje zna naša stručnjakinja za bikinije.

"Odjenite bikini u kojem se osjećate dobro, a ne ono što je trenutno moderno i svi nose. Mislim da je to ključni element svega toga, ako imaš određeni cilj radi na tome."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostalo je još malo vremena do tog strahovitog hoda po plaži, a možda je baš sljedeći ponedjeljak onaj u kojem se hvatate u koštac sa zimskim naslagama!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Neugodan osjećaj

Je li osjećaj pritiska u vagini tijekom trudnoće normalan?

Više s weba