žurilo mu se

Maleni Gabrijel iznenadio mamu i rodio se u kupaonici!

15.5.2015. u 18:30/ J.G.

Gabrijel ima tek 4 dana, a već ima priču koja će se u njegovoj obitelji prepričavati generacijama. Ovaj malac se, naime, rodio u kupaonici. Toliko se žurio na svijet da mami nije dopustio da stigne do bolnice. Srećom, sve je prošlo dobro


Maleni Gabrijel sada mirno spava. No, na ovaj je svijet prije četiri dana stigao u velikom stilu! Mamu Marijanu prošlu je nedjelju tijekom cijelog dana bolio trbuh. Ali, ne toliko da pomisli kako Gabrijel kuca da iziđe van. 

"Rekla sam mužu da upali tuš i onda da idem ipak u bolnicu jer sam mislila da nije nešto u redu" Marijana Crnčević

"U pola dva sam otišla na WC i baš me zabolio jako trbuh. Rekla sam mužu da upali tuš i onda da idem ipak u bolnicu jer sam mislila da nije nešto u redu. Dok je on otišao van u boravak, ja sam rekla otuširat ću se i kako sam se ja digla - jedan trud, drugi trud, on je već bio vani", prisjeća se Gabrijelova majka Marijana Crnčević.

"Čuo sam blagi udarac, plač djeteta, nju kako viče moje ime i da zovem hitnu", kaže Gabrijelov otac Davor Crnčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako sam ustala, refleksno sam ga ulovila ali mi je izmigoljio. Nekako mi je pao, nemam pojma i tu se već stvorio muž", kaže mama Marijana.

"Gotovo. Noge su se odsjekle, dva mobitela na stolu, a ja sam u prizemlje trčao po bežićni telefon. Sreća, strah, tuga, vjerojatno u isti trenutak, puno stvari mi je u magli", prisjeća se tata Davor.

Upravo se čita

Image
PALA JE ODLUKA

Horvat više nije izbornik Hrvatske, a na njegovo mjesto stiže legendarni rukometaš

"Gotovo. Noge su se odsjekle, dva mobitela na stolu, a ja sam u prizemlje trčao po bežićni telefon" Davor Crnčević

Djelatnici hitne pomoći u potpunosti su ih umirili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Supruga i ja bismo željeli da nam se javi ekipa hitne pomoći koja nas je umirila i pomogla nam", izjavio je Davor.

Marijana, Davor i Gabrijel stigli su u bolnicu Merkur, liječnici su utvrdili da je sve u redu, a Gabrijel je do jučer bio u inkubatoru jer se rodio tri tjedna ranije.

U moderno doba ovakvi su slučajevi, u kojima majke svoju djecu ne rađaju u bolnicama, jer do njih jednostavno ne stignu, vrlo rijetki. Međutim, u tu statistiku ubraja se i naša novinarka. Editu je majka, naime, rodila upravo u automobilu.

Gabrijelovi roditelji su još pod dojmom rođenja svojeg prvorođenog, kojemu, nakon svega viđenog predviđaju svijetlu budućnost u medicini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vječna dilema

Konačno smo pronašali odgovor: Deblja li nas riža?

Više s weba