Čudo

Mama bila u trudovima 45 sati kada je liječnik 'uočio još jednu glavu' i otkrio da će roditi blizance

Image
Foto: Pexels

"Nije bilo nikakvih znakova da nosim više od jedne bebe" ispričala je majka

4.2.2019. u 8:46/ Život i stil

Bračni par Nicole i Matthew Ziesemer iščekivali su svoju prvu prinovu i pripremili se za doček bebe, ali spol nisu znali. Međutim, to na kraju nije ispalo ni približno najveće iznenađenje. 

Nakon što je rodila djevojčicu, liječnik je išao zašiti Nicole, ali shvatio je da je još uvijek u trudovima i "uočio drugu glavicu." Samo 59 minuta kasnije rodio se njihov sin Cade za kojeg nisu znali da postoji. 

Par is Michigana odlučio se za prirodnu trudnoću i otišli su na ultrazvuk jednom - na dan kada je Nicole počela imati trudove. Prirodna trudnoća značila je da je Nicole odbila uzeti bilo kakve tablete protiv bolova, otići na ultrazvuke, a čak je htjela i porod kod kuće koji se na kraju nije ostvario jer je mlada mama prerano ušla u trudove.

Image
Foto: Pixabay
Image
Pixabay

(FOTO: Pixabay)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je s bolnim trudovima provela čak 45 sati, Nicole je odlučila zanemariti planove i tražiti epiduralnu. Međutim, liječnici su bili zabrinuti jer je žena i dalje bila u velikim bolovima nakon što je rodila. Kada su je htjeli zašiti, uočili su nešto neobično i hitno poslali Nicole na ultrazvuk koji je potvrdio - par će dobiti još jedno dijete.

"Nije bilo nikakvih znakova da nosim više od jedne bebe, ljudi su mi čak govorili da sam vrlo tanka za trudnicu" , ispričala je za Metro.uk. 

Upravo se čita

Image
Nakon novih poruka

Plenković o svim aferama citirajući Milanovića: 'To je jedno veliko ništa!'

"Mislili smo da će najveće iznenađenje biti spol - kako smo se samo prevarili. Bilo je dosta zastrašujuće kada su mi rekli da je još nešto u meni, a kada su otkrili da bi mogla biti beba pitala sam ih lažu li mi."

No, par se naviknuo i Nicole tvrdi da sada "ne mogu zamisliti da imaju samo jednu bebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo sam htjela da su oboje jaki i zdravi", dodala je.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​ 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čest problem

Neugodni bolovi oko pupka: kojih je 11 mogućih uzroka

Više s weba