Podijelila publiku

Mama objavila fotografiju na kojoj doji četverogodišnjeg sina: 'To je na granici zlostavljanja!'

Image
Foto: Facebook/Riona-The Unnatural Woman

Blogerica je na svojoj Facebook stranici podijelila koliko je sretna što i dalje doji, ali komentari su bili podijeljeni

3.7.2019. u 14:39/ Život i stil

Riona O'Connor, 38-godišnja majka i influencerica iz Irske, broji već 120 tisuća pratitelja na Facebooku. Njezin je četverogodišnji sin proslavio rođendan ovaj tjedan, a tim je povodom objavila dirljivi post koji, između ostalog, opisuje koliko je sretna što ga i danas može dojiti.

Blogerica i komičarka, koja ima još 4-mjesečnog sina Ruairija, podijelila je fotografiju na kojoj doji 4-godišnjaka ispred kafića. 

"Danas ima četiri godine. Tako sam zaljubljena u sve što je postao i ponosna na to kakva sam zbog njega. Kad mi ga je primalja stavila u naručje, nikad nisam mislila da ću dojiti i četiri godine kasnije", napisala je. 

"Bila sam potpuno nespremna na mogućnost da neću moći dojiti. Najveće iznenaženje je to što je dojenje napravilo za mene i kako mi je dalo osjećaj ponosa i sreće koji nisam mogla ni zamisliti", nastavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Riona je objasnila kako nije uvijek bilo lako. 

"Ako me znate, znate da mi je samopouzdanje često bilo nisko. Tad sam mislila kako neću možda moći puno stvari, ali ovo hoću. Hvala mom tijelu, ali najviše hvala mojoj bebi što mi je došla u život", zaključila je.

Post je brzo zaradio više od 4 tisuće lajkova, stotine komentara i dijeljenja. Dok su neki čestitali mami na hrabrosti i motivirali je, drugi su objasnili kako se ne slažu s njezinim dojenjem četverogodišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
TAMBURAŠi NA UDARU

Mejašima zabranili koncert u Puli, javili im tri mjeseca prije održavanja. 'Glazba nam je birtijaška?'

"Imam 55 godina i jasno se sjećama stvari kad sam imala tri i četiri. I sigurno se ne bih voljela sjećati dojenja na maminim grudima. Postoji jednostavno pravilo: ako je dijete dovoljno staro da vam kaže da je žedno, prestaro je za dojenje. Ovo je na granici sa zlostavljanjem", objasnila je jedna pratiteljica.

"Dojenje je normalno i prekrasno, ali mrzim kad mame pretjeraju i produlje to do vremena kad dijete može pojesti biftek. To je bolesno. Djeca moraju normalno rasti, ne mogu zauvijek biti bebe", napisala je još jedna pratiteljica.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Važan hormon

Nizak progesteron: koji su uzroci i moguće komplikacije

Više s weba