život kroz crteže

Mamini crteži i stripovi prikazuju koliko majčinstvo može biti urnebesno

Image
Foto: Instagram/bonniekimmerly

Mama dvoje djece lijepo i duhovito prikazuje koliko život roditelja može biti zabavan, ali i koliko roditelji mogu biti iscrpljeni

6.2.2019. u 7:50/ Život i stil

Umjetnica Bonnie Kimmerly napravila je urnebesne crteže i grafikone na Instagramu  o tome kako je stvarno biti mama.

Mama dvoje djece voljela je crtati kao dijete, ali nije se posvetila svom hobiju dok nije dobila prvo dijete. Objavljujući svoje radove na društvenim mrežama Facebook i Instagram željela je da njezini prijatelji i obitelj prate njezin život kao mame.

Kad je počela primjećivati obrasce u svakodnevnom životu svoje obitelji, odlučila je neke od svojih osjećaja pretvoriti u crteže. "Ponekad kad mi se pojavi ideja ne pomaže mi strip, a dio mozga koji sve želi organizirati kaže mi da to stavim u crtež ili grafikon", rekla je za HuffPost. Od opisivanja što osjeća o omiljenim dječjim crtanim likovima do zbrajanja njihovih prehrambenih navika - rezulutati su urnebesni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kimmerly je rekla da voli crtati olovkom na papiru kao što se vidi u njezinim starijim stripovima, ali njezin proces rada postao je digitalan. U njezinim radovima možete uživati i s djecom, čak i učiti riječi.

Upravo se čita

Image
'to su notorne stvari'

Čedo Prodanović o slučaju Platak: 'Raspad sustava, na slučaju rade ljudi koji nemaju pojma'

"Ponekad sa svojim starijim djetetom crtam osnovne crteže za strip s likovima iz prošlosti koji govore i pokušavam ga potaknuti da pročita kratke rečenice", rekla je dalje. Njezina kreativnost joj pomaže i da se poveže s drugim roditeljima. "Crtanje je za mene terapeutski proces. Jako uživam u stvaranju jedinstvenog sadržaja koji i drugima govori koliko su roditeljska iskustva slična", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku pogledajte više njezinih radova:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​  

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lagan san

Razlozi zašto beba nemirno spava - i što možete napraviti

Više s weba