budite oprezni

Mamino upozorenje nakon što joj je sin skoro umro: nisu sve grickalice za malu djecu

Image
Foto: www.profimedia.hr

Dvogodišnji dječak progutao je kokice i došlo je do komplikacija. Mama je odlučila osvijestiti roditelje koliko je važno paziti

7.3.2019. u 13:29/ Život i stil

Kokice su jedna od najomiljenijih grickalica i obavezno idu uz obiteljska druženja ispred televizora. Međutim, kod nekih gricaklica treba biti posebno oprezan, jedna mama odlučila je putem Facebooka osvijestiti roditelje vezano za kokice i malu djecu. 

Nicole Goddard je nedavno tijekom filmske obiteljske večere doživjela da se njezin dvogodišnji sin Nash skoro ugušio. Trenutak panike i straha uzrokovale su kokice. Nakon incidenta, Nash je počeo kašljati, a onda je dobio i vrućicu. Mama se zabrinula i odovela dijete liječniku, obavljene su pretrage te našli kokice u njegovim plućima.

"Tijelo je kokicu prepoznalo kao strano tijelo i napravilo ovojnicu oko njega. Što je uzrokovalo razvoj upale pluća u lijevom plućnom krilu", rekla je mama za Parents. Liječnik je preporučio da se dijete operira kako bi uklonio ostatke. Maleni dječak trebao je dvije operacije kako bi uklonilo šest komadića kokica. Dijete je dobro, ali vrlo je važno upozorenje liječnika da se kokice ne daju djeci koja su mlađa od pet godina.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pokazatelj problema

Bol u prsima na desnoj strani: koji su mogući uzroci

Više s weba