Nestrpljiva beba

Medicinska sestra 'porodila' samu sebe u automobilu ispred bolnice u kojoj radi

Image
Foto: Thinkstock

Za neke stvari u životu jednostavno se ne možete pripremiti. Jedna od njih jest da ćete roditi bebu na parkingu bolnice u kojoj radite

3.11.2017. u 12:20/ Život i stil

Medicinska sestra sad može u životopis napisati i da ima iskustva u pomoći kod trudova i porođaja, nakon što je 'porodila' samu sebe u automobilu ispred bolnice u kojoj radi.

Katie Michael i njen muž George zapeli su u prometu na putu do bolnice Pinnacle Health u Harrisburgu, SAD. “Prošlo je oko 25 do 30 minuta od kad mi je puknuuo vodenjak i ona je odlučila da je vrijeme da dođe. Znala sam da će se roditi u atu jer je počela izlaziti", rekla je Katie za fox43.com.

Mala Ella Katherine nije mogla čekati i ušla je u velikom stilu na ovaj svijet, u 17.25 prošli petak, dok je tata George panično tražio pomoć u bolnici. "Nisam znao što se zapravo događa", rekao je George za Fox 43. "Obično se beba rodi u bolnici, a ne u automobilu."

Ella i Katie su obje dobro. " Radim po puno odjela u bolnici, ali ne i na odjelu za ginekologiju i opstetriciju. Šalimo se da sad mogu i tamo početi raditi, pošto imam iskustva u porođajima", dodala je ponosna mama.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lak za nokte

Oprezno s lakiranjem: znate li koliko otrova sadrži jedan lak za nokte?

Više s weba