Life coach

Motivacijska spisateljica Ivana Plechinger otkrila kako si je preokrenula život i što ponavlja svaki dan

4.11.2018. u 18:30/ A. Radišić

Voditeljica i pjevačica Ivana Plechinger za naše je kamere otkrilo zašto je i kako napustila showbizz i posvetila se sebi

Rastanak od majke, moždani udar, gubitak oca, za Ivanu Plechinger bili su najveći životni gubici, ali i poseban dar. Golema tuga dovela ju je do goleme radosti.

Postala je motivacijska spisateljica. Njezin rad prepoznat je i daleko izvan Lijepe Naše. Njezina priča našla se među onih 38 koje će zasigiuro brojnima promijeniti život. 

"To je meni bio veliki šok. Nisam mogla vjerovati i nisam nikome ništa govorila nego sam čekala da se to dogodi.", priznaje nam.

 I dogodilo se, knjiga je svoju promociju imala u Londonu, a slijedi obilazak cijelog svijeta, najprije New York, Peking pa Guadalahara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam pisala o tome koliko mi je zahvalnost promijenila život i koliko mi je pomogla da preživim svoj moždani udar." Upravo moždani udar, koji je doživjela sa 39 godina, i očeva smrt - bili su povod da ovo poznato radijsko i televizijsko lice počne pisati i napustiti showbizz.

"Vjerujem da me sve vodilo tome da radim ovo što radim i ništa nebi mijenjala. Puno sam naučila iz pjevanja, televizije, radija, ali ne bih se više vratila u tu žižu, nekako mi to ne paše."

Upravo se čita

Image
DRUGAČIJE SVJETLO

Ovaj detalj otkriva značenje Horvatove geste na bizarnom intervjuu: Evo o čemu je riječ

Ono što je konstanta sve te godine je - zahvalnost i upravo to je njezin najvažniji savjet svima.

"Pokušajte svaki dan barem jednu minutu zahvaljivati na svemu što vam padne na pamet. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Više s weba

Pročitajte još

Image
Događa se svima

Najbolji način kako se brzo otrijezniti i riješiti dosadnog mamurluka

Više s weba